2. Division: KIF blev straffet af skarpe GOG

Foto: KIF Håndbold
Profilbillede
dato

KIF's 2. divisionsherrer tog tirsdag imod gæsterne fra GOG Håndbold. KIF manglede skarpheden, og blev straffet i deres dårlige perioder, da de tabte 31-33 til GOG Håndbold 2.

KIF-træner, Julie Loop, anerkender også at modstanderne fra GOG var en anelse skarpere, og det var medvirkende til at hjemmeholdet blev straffet.

“Min umiddelbare reaktion er, at vi taber til et hold der lige er lidt skarpere i begge ender af banen. De straffer os lige præcis når vi har muligheden for at komme helt op og komme foran. Vi har gode perioder, og mindre gode perioder. Og de mindre gode perioder taber vi for stort.”

Men det er faktisk ikke resultaterne, der er i højsædet på KIF-mandskabet. Det er et talenthold, hvor den enkelte spillers individuelle kvaliteter kommer i første række, understreger Loop:

“Vi skal hele tiden dygtiggøre os individuelt, da vi ikke er et sammentømret hold, som træner sammen hver uge. Vi er et talenthold, som forsøger at udvikle den enkelte spiller, og have et godt fællesskab.
Derfor er vores opgave hele tiden at løfte de individuelle præstationer fra kamp til kamp.”

Og gode individuelle præstationer var der flere af. Julie Loop lader i hvert fald roserne falde over flere spillere, der fik gjort opmærksom på sig selv:

“Rasmus Jacobsen spiller en god kamp, med høj scoringsprocent. Rasmus Døssing står endnu engang en god kamp, Simon Nielsen har nogle gode indhop på straffekast, og Andreas Elbæk er med 13 scoringer heller ikke til at overse.”

På søndag den 6. november skal KIF møde Hammel GF. Kampen fløjtes i gang klokken 15:55 i Hammel Idrætscenter.

Kampens resultat: 31-33 til GOG Håndbold 2
Række: 2. Division Herrer

Kilde: Træner Julie Loop, Kolding IF 2 - 2. Division Herrer