28-årig i nyt grundlovsforhør – sigtet for forsætlig brandstiftelse

Profilbillede
dato

<br>Nye beviser får Anklagemyndigheden ved Sydøstjyllands Politi til på ny at fremstille den 28-årige mand, der i går blev løsladt ved et lukket grundlovsforhør. Han er sigtet for forsætlig brandstiftelse af 3 brande i Fredericia.

Politiets igangværende efterforskning af 3 brande i Fredericia natten til onsdag den 6. september har ført til nye beviser. Disse beviser peger på, at den formodede gerningsmand er den samme 28-årige mand, som Retten i Kolding i går løsladte efter et lukket grundlovsforhør.

På baggrund af efterforskningens nye beviser har Sydøstjyllands Politi igen i dag anholdt den 28-årige mand. Han bliver fremstillet ved Retten i Kolding kl. 13.00, sigtet for forsætlig brandstiftelse i forbindelse med de tre brande i Fredericia. 

Brandene omhandler to større brande på henholdsvis Nørrebrogade og Jernbanegade, samt en mindre brand på Danmarksgade i Fredericia. Der er i forbindelse med brandene udelukkende sket materiel skade.

Anklagemyndigheden ved Sydøstjyllands Politi vil anmode om lukkede døre ved grundlovsforhøret, da politiet ikke kan udelukke, at der er en medgerningsmand i sagen.

Sydøstjyllands Politi har ikke yderligere informationer om sagen, der på nuværende tidspunkt kan deles med offentligheden. 
 
Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydøstjyllands Politi.
Kilde: Sydøstjyllands Politi