Bliv en del af 'Bogmestrene': Bogklubben for de 9-12-årige på Kolding Bibliotek

Foto: Kolding Bibliotekerne.
Profilbillede

Vær med i børnebibliotekets bogklub på Kolding Bibliotek, der kun har 3 regler!

'Bogmestrene – bogklubben 9-12 år' er for dig, der er vild med at læse og som gerne vil mødes med andre børn, der har det på samme måde. Det er lige meget, hvor god du er til at læse eller hvor meget og hvor tit, du læser.

I bogklubben er I sammen om at snakke om bøger og dyrke bøgernes verden. 

I skal tale om bøger og anbefale bøger til hinanden og til andre børn på koldingbibliotekernes hjemmeside og på børnebiblioteket.

Her skal I også lave udstillinger med de bøger, som I synes, at andre børn skal læse. Børnebibliotekaren har altid en stak nye bøger med, som du kan låne med hjem før alle andre.

Derudover kan du også prøve kræfter med bog-banko, lave bogmærker, se book-trailers, quizze om bøger og meget mere. 

Du er med til at bestemme, hvad I skal lave i bogklubben, så længe det bare handler om bøger. Bogklubben for børn har nemlig kun 3 regler:

  1. Det skal handle om bøger
  2. Der er ALDRIG lektier for
  3. Der er ALTID snacks 

Hvornår og for hvem er der bogklub - og hvordan melder jeg mig til?

Bogklubben er for dig, der er ca. mellem 9 og 12 år. I mødes en gang om måneden fra klokken 16.00-18.00 i børnebiblioteket på Kolding Bibliotek. Du må gerne tilmelde dig, men du behøver ikke.

Du kan bare dukke op, hvis du er nysgerrig efter at se, om bogklubben er noget for dig, og du er altid velkommen til at tage en ven eller en voksen med. 

Har du spørgsmål til bogklubben, eller vil du gerne melde dit barn til, så skriv til børnebibliotekar Marion Tirsgaard, matir@kolding.dk eller send en sms til 24776552.

Datoer for efterår 2022

  • 30. august kl. 16-18
  • 27. september kl. 16-18
  • 25. oktober kl. 16-18
  • 22. november kl. 16-18
Kilde: Kolding Bibliotekerne
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.