Crazydetailer har et es i ærmet

Foto: Thomas Bjørn Laugesen // Crazydetailer.
Profilbillede
dato

Et firma med succes har altid et es i ærmet. Hos Crazydetailer består det es af ekspertviden. Og findes der egentlig noget indenfor bilpleje, der lyder mere fantastisk end Angelwax Redemption Ultra Fine Finishing Polish? 

Manden bag firmaet, femogtrediveårige Thomas Bjørn Laugesen, har været i bilbranchen, siden han var 18 år gammel.

Han afsluttede sin uddannelse som mekaniker hos VW Audi i Åbenrå, og fik i 2018 luft under vingerne med drømmen om at forhandle produkter og specialviden inden for bilpleje.

Og da faderen kørte lastbil hele barndommen, kom interessen åbenlyst ikke fra fremmede. 

Det der med bilpolering
"Som 17-årig tog jeg et kursus i bilpolering og senere blev jeg så mekaniker."

"I den tid opdagede jeg, at der var en mangel på bilplejeprodukter af høj kvalitet," fortæller Thomas Bjørn Laugesen.

Hos Crazydetailer har de mere end 17 års specialviden om bilpleje, og de forhandler produkter til både private og erhverv fra online og fysisk butik.

"Ja det er mig, man møder, hvis man kommer ned i vores butik," smiler den femogtrediveårige virksomhedsejer.

Firmaet ekspertise udmærker sig ved den store viden om produkterne, og de giver gerne deres mangeårige erfaring videre både ved salg og på kurserne i polering.

Produkterne har Thomas Bjørn Laugesen og hans ansatte testet og efterprøvet, og det giver Crazydetailer et stærkt fundament.

De er ikke bare sælgere, der brillerer med skinnende sætninger. Det, de ved, tager afsæt i den helt grundlæggende praktiske erfaring med brugen af produkterne.

"Vi ved ganske enkelt, hvad vi snakker om, når vi videreformidler en viden om, at et produkt virker på en bestemt måde. Og det er for mig at se den bedste service, vi kan yde," slår Thomas Bjørn Laugesen fast.

Og hvad er det så netop den der Angelwax Redemption Ultra Fine Finishing Polish kan?

"Ja, det må du jo enten komme ned i butikken eller gå online for at få svar på," smiler Thomas Bjørn Laugesen hemmelighedsfuldt.  

I 2018 startede firmaet med 200 varenumre og i dag har de 1400, så selvom Thomas Bjørn er hemmelighedsfuld, så kan man konkludere, at det sydjyske firmas ekspertviden er langt bredere og langt mere detaljeret, end hvad man kan forvente hos de fleste andre bilplejeforhandlere.

Polering af High-end biler
Ud over produktviden og kurser i polering, tilbyder firmaet selvfølgelig også keramisk coating.

"Vi får mange high-end biler ind, som vi skal klargøre og polere. Men tit kan det også dreje sig om klassiske-, veteran- og amerikanerbiler," fortæller Thomas, som dog understreger:

"Størstedelen af vores tid ligger dog ved erhverv og online, hvor vi har i omegnen af 5000-6000 onlineordrer, så der ligger størstedelen af salget." 

Crazydetailer sælger både services og produkter til hele landet, men online bliver de faktisk også ofte solgt til Sverige og Norge.

"De kunder, der kommer hos os, ved godt, at kvalitet koster penge," og Thomas Bjørn Laugesen tilføjer:

"Og svenskerne har jo en forkærlighed for amerikanerbiler, så de passer godt på dem."

En særlig filosofi
Firmaet Crazydetailer har en helt særlig filosofi, både når det kommer til bilplejeprodukter og den viden, de udbyder på kurserne i bilpolering.

"Vi går rigtig meget op i service. Vi bruger god tid på at snakke med kunderne og vejlede dem om brugen af det produkt, de køber.

"Og vi vil rigtig gerne sikre os, at de forstår, hvordan det skal bruges, så de ikke får en dårlig oplevelse."

"På den måde deler vi ud af vores ekspertviden og erfaring. Og det gør, at folk får en tryg oplevelse."

Crazydetailer tilbyder kurser for både begyndere og professionelle i bilpolering. De sætter den perfekte detalje højt i poleringen.

Og deres værdier er kvalitet, perfektion og altid ‘crazy' godt humør. Det er det, navnet afspejler, fortæller Thomas Bjørn Laugesen.

Firmaet har desuden rigtig mange stamkunder. Og som Thomas Bjørn Laugesen konkluderer til sidst, er han på fornavn med de fleste. 

Det skaber god stemning i butikken, fortæller han og tænker, at stamkunderne skyldes, at han og hans kollega har en meget bevidst tilgang i både kursus- og salgsdel.

Med andre ord er det et es i ærmet, at folk vender tilbage hos Crazydetailer efter en grundig viden og gode kvalitetsprodukter.

Firmaets hjemmeside og onlinebutik finder du her:

https://crazydetailer.dk/

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Redaktionen