Efter nederlag til Riis-Tebstrup: “Vi har hverken hovedet eller hjertet med”

Profilbillede

Kolding HK/KFUMs Jyllandsserie-kvinder tog torsdag aften imod gæsterne fra Riis-Tebstrup IF. Til trods for hjemmebanefordelen kunne Kolding HK/KFUM ikke drage fordel af den, da de tabte 17-20 til Riis-Tebstrup IF.

Derfor var det også en noget slukøret Børge Svensson, vi fangede til en reaktion på kampen.

“Ærgerligt nederlag i en kamp hvor vi hverken har hovedet eller hjertet med. Vores spil bliver meget febrilsk og vi kommer til at spille individuelt, hvor vi selv bringer bolden i fart inden afslutningerne og vi får ikke spillet hinanden gode.”

“Og så må vi også erkende at det er første gang hvor vi er under pres i en hel kamp og det var også en ny situation at agere i for spillerne. Men ingen panik her, det er trods alt vores første nederlag i 13 turneringskampe, og der er meget vi kan tage med og bruge i vores udvikling af holdet og de enkelte spiller.”

Det gik bare ikke, som det skulle og ifølge træneren er der flere ting, som ikke lykkes.

“Vi skal finde den ro i vores spil, som vi generelt har været rigtig gode til, og tage lidt af tempoet ud af både vores contra fase og angrebsspil. Selvom vi pt. er uden vores to faste playmakere, så har vi andre spillere der godt kan udfylde den rolle. De skal bare tro på det, og finde ro i de nye roller, for de kan sagtens udfylde dem på deres måde.”

“Nu ser vi frem mod en ny kamp på tirsdag mod Vejle, hvor vi starter på en frisk og fortsætter med at udvikle på vores spil, igennem de erfaringer som vi har gjort os i de tre første kampe i Jyllandsserien.”

Selvom der ikke var nogen point til hjemmeholdet, kunne Børge alligevel se lysglimt i mørket.

“Hvis der skal findes noget positivt i kampen, ud over den læring vi forhåbentlig får ud af den, så er det at vi holder Riis-Tebstrup nede på 20 mål, selv om vores forsvarsspil heller ikke fungerer optimalt.”

På tirsdag den 31. januar møder Kolding HK/ KFUM 3 Vejle Håndbold Klub. Kampen fløjtes i gang klokken 20:00 i DGI-huset Vejle.

Kolding HK/KFUMs målscorere
Mai Morthorst - 6 mål
Hannah Schmidt - 5 mål
Laura De Kam - 3 mål
Nanna Zoëga Christensen - 2 mål
Christina Termansen - 1 mål

Kampens resultat: 17-20 til Riis-Tebstrup IF
Række: Jyllandsserien Kvinder

Kilde: Træner Børge Svensson, Kolding HK/ KFUM 3 - Jyllandsserien Kvinder
False {
}