En æra er forbi i SlotssøBadet...

Efter 27 spændende år har Otto Skak nu besluttet at afslutte sin tid som direktør og begynde på det næste kapitel i sit liv.
Profilbillede
dato

I slutningen af januar 1996 trådte Otto Skak ind i rollen som direktør i SlotssøBadet. Efter 27 spændende år har han nu besluttet at afslutte sin tid som direktør og begynde på det næste kapitel i sit liv.

Otto Skak har arbejdet inden for fritids- og sportsbranchen siden 1982. Han startede sin karriere i sin fødeby Toftlund, hvor han iværksatte halballer for unge mennesker på den tid. Senere fandt Otto sit rette kald i branchen, da Harte-Bramdrup Hallerne søgte en halinspektør.

Selvom han stod over for udfordringer i begyndelsen af sin karriere og følte sig noget isoleret væk fra Toftlund, hvor han måtte tilpasse sig livet i Kolding-området blandt bybefolkningen, holdt Otto fast.

Med stor engagement opbyggede han halkomplekset, og det var med vemod, at han forlod Bramdrupdam for at tiltræde stillingen som direktør for SlotssøBadet i 1996.

Otto Skak har altid haft et hjerte for de sårbare og dem, der befinder sig på kanten af arbejdsmarkedet, og han har hjulpet medmennesker igennem hele sin karriere. Han lever efter mottoet, at der er noget godt i ethvert menneske, og det handler blot om at have viljen til stede.

Et utroligt vellidt og respekteret menneske
Bestyrelsesformand Lars Ewald udtaler:

”Otto Skak er både internt og eksternt utrolig vellidt og respekteret og har med dygtighed, stærk ledelse og dygtige medarbejdere formået at udvikle SlotssøBadet og skabe et stærkt brand, som er kendt i Kolding og resten af landet.”

”27 år sætter sine tydelige spor, og derfor har bestyrelsen også gennem det seneste år haft en tæt dialog med Otto om tidspunkt for at stoppe som direktør, og hvilken profil der skulle afløse ham”.

Tidligere borgmester overtager posten
Nu er den nye direktør blevet ansat, og det er ingen ringere end Koldings tidligere borgmester, Jørn Pedersen, der tiltræder som ny direktør den 1. august 2023.

Under processen med at finde den rette person til at føre SlotssøBadet videre efter Otto Skak var det åbenlyst, at der også fandtes en intern mulighed i bestyrelsen. Jørn har i mange år arbejdet i SlotsøBadets bestyrelse og har derfor et solidt kendskab til virksomhedens fundament, drift og fremtidige planer.

Otto Skak udtaler:

”Jeg er rigtig glad for at valget faldt på Jørn Pedersen, og at han har takket ja. Han er en kæmpe kapacitet, og både fagligt og menneskeligt passer han rigtig godt til SlotssøBadet og vil være den rette til udvikle virksomheden yderligere og fastholde den ånd og kultur som lever i SlotssøBadet”.

Jørn Pedersen supplerer: 

”Mit hjerte brænder for Kolding, mennesker, sport og kultur. Jeg kan kombinere mine personlige interesser med et fagligt virke i en spændende virksomhed med et højt aktivitetsniveau, kompetente medarbejdere og et stort potentiale. Det bliver super spændende, og jeg glæder mig til at tiltræde”, udtaler Jørn.

Fortsætter som konsulent
SlotssøBadets Fond har ca. 130 medarbejdere og driver i dag flere forskellige faciliteter – senest er Danhostel Kolding og Forum Kolding Bramdrupdam kommet til.

”Vi er som bestyrelse stolte af, at Jørn Pedersen har valgt SlotssøBadets Fond til, og at vi har fundet den rette person til at fortsætte med det store arbejde, Otto Skak har udført.”

”En virksomhed som SlotsøBadet har mange facetter og både internt og eksternt er det vigtigt, at vi kan fortsætte udviklingen med en person som har gennemslagskraft og et stærkt netværk. Det er en tung arv som skal løftes, men vi er sikre på, at Jørn er den rette person til det.”

Otto Skak forsvinder dog ikke helt. Han har givet udtryk for, at han stadig gerne vil bidrage, når hans kompetencer og erfaring kan komme i spil, fortsætter Lars Ewald:

”Derudover har han tanker om i et vist omfang som konsulent, at hjælpe organisationer og virksomheder indenfor fritids- og sportsbranchen. Det kan jeg kun opfordre til, at man benytter sig af – der er en guldgrube af viden og erfaring”, slutter bestyrelsesformand Lars Ewald.

Kilde: SlotssøBadet