Faglærer til teknisk designeruddannelsen (industri)

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være en del af et inspirerende læringsmiljø?
Har du lyst til at undervise og vejlede unge inden for teknisk design?
Er du udpræget teamplayer og trives i samarbejdet med kolleger?


Så bør du kigge nærmere på denne stilling.

Jobbet
Vi søger en underviser til at dække undervisningen bredt på uddannelsens grund- og hovedforløb, med særlig vægt på industrieldesign.
Undervisningen foregår i et åbent læringsmiljø, hvor der samarbejdes på tværs af specialerne og elevgrupper/-hold. Vi har fælles forberedelse i teamet og arbejder ud fra HANSENBERGs fastlagte pædagogiske grundlag.

Dit team
Din nye arbejdsplads er HANSENBERG i Kolding. Her får du 2 dygtige og dedikerede faglærere som dine nærmeste kolleger og sparringspartnere. Stemningen i teamet er virkelig god, og der er lyst til at dele viden og hjælpe hinanden.

I teamet arbejder vi med planlægning og gennemførelse af undervisningen på teknisk designeruddannelsen. Vi udvikler og beskriver undervisningen samt varetager en række opgaver i forhold til elevernes læring og personlige udvikling.

Din profil
Du er fagligt kvalificeret, har gode relationskompetencer og ser dig selv som det naturlige omdrejningspunkt for elevernes læringsproces. Dit fokus er på elevernes individuelle udvikling, og du formår at videreudvikle den enkelte optimalt. Du har evnen til at sætte rammer for eleverne med en anerkendende tilgang, du bidrager relationelt på en ordentlig og naturlig måde.
Du er nysgerrig på nye og morderne teknologier, og sætter gerne din nysgerrighed i spil sammen med eleverne.

Du har altid sørget for at dygtiggøre dig inden for dit faglige felt. Du holder af at formidle din viden og udvikler gerne dine pædagogiske kompetencer både praktisk og teoretisk.

Dine kvalifikationer

Vi forestiller os, at du

 

  • har en relevant baggrund som fx teknisk tegner, teknisk assistent, teknisk designer eller smed
  • har god forståelse for de arbejds- og produktionsprocesser der anvendes i industrien i dag.
  • er interesseret i unge mennesker, deres læring og udvikling og gerne vil bidrage til dette.
  • har minimum 5 års relevant erhvervserfaring
  • har erfaring med AutoCad og Inventor
  • har god konstruktions-, teknologi- og tegningsforståelse samt kendskab til produktionsfilosofier
  • kan få din faglige viden ud over rampen, både mundtligt og skriftligt.

 

Har du ikke en gymnasiebaggrund, skal du være indstillet på at bestå relevante fag på A-niveau inden for de første 3 år.

Det vil naturligvis være en fordel, hvis du har erfaring med at undervise og arbejde med unge, men det er ikke et krav.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes på fuld tid som faglærer i en tjenestemandslignende stilling. Lønnen fastlægges efter gældende cirkulære mellem Skatteministeriet og Centralorganisationen af 2010 (CO10), som blandt andet indeholder en fuldt arbejdsgiverbetalt pensionsordning på 18 %.
Dine forventninger til løn vil blive drøftet under samtalen. Kandidater med de rette kompetencer har mulighed for tillæg til grundlønnen.

 

Har du ikke allerede en erhvervspædagogisk uddannelse, skal du gennemføre Diplom­uddannelsen i erhvervspædagogik. Uddannelsen betales af skolen og foregår overvejende inden for arbejdstiden.

Tiltrædelse den 1. august 2023.

Sådan søger du
Du søger via skolens hjemmeside www.hansenberg.dk. Send ansøgning og CV sammen med alle relevante eksamensbeviser senest torsdag den 22. juni 2023. Samtaler forventes gennemført tirsdag den 27. juni 2023.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Mikkel Klingsten på 2245 9363 eller mpk@hansenberg.dk.

Alle interesserede med relevant ansøgerprofil opfordres til at søge stillingen, uanset alder, køn, religion og etnisk baggrund.

På HANSENBERG bliver du en del af et stærkt kollegialt fællesskab med 250 kolleger på 3 adresser i Kolding. Vi mødes i løbet af året til fællesmøder og julefrokost, og som medlem af personaleforeningen kan du deltage i forskellige arrangementer med både kolleger og familie. Der er også mulighed for at deltage i firmasport og bruge skolens fitnessfaciliteter.

Hos os er du med til at gøre en forskel for unge mennesker. Hvert år vælger flere end 3.500 elever at uddanne sig på HANSENBERG. Vi udbyder en lang række faglige uddannelser på EUD- og EUX-niveau samt HTX-uddannelsen på vores tekniske gymnasium. Fokus er rettet mod den enkelte elevs læring, faglige indsigt og dannelse.

Vores vision er at være Danmarks foretrukne skole på sit felt. Vi gør os derfor umage med at sikre, at elever, medarbejdere og erhvervsliv vælger os til. Vores daglige indsats og samarbejde hviler på skolens værdigrundlag: Vi er ordentlige, modige, nysgerrige og engagerede.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Kolding Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

HANSENBERG, Skovvangen, 6000 Kolding

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.innomate.com/InnomatePublicPagesMedarb/JobNotice.aspx?CompanyId=hansenberg&JobNoticeId=605

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5848862

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet