Faglærer til tømreruddannelsen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Faglærer til tømreruddannelsen

Har du lyst til at dele din passion for tømrerfaget med unge mennesker?
Vil du mærke suset, når et ungt menneske oplever succes på grund af din indsats?
Kan du træffe selvstændige beslutninger og samtidig bidrage til teamets opgaver?


Så er du måske den engagerede og kompetente underviser, vi søger.

Jobbet
Du bliver en del af et team, som varetager undervisningen på Træfagenes byggeuddannelse. Vi forventer, at du ud over at undervise også brænder for faget og for unge mennesker.

Vi fokuserer på udvikling i byggebranchen, og arbejder også med bæredygtighed og digitalisering i byggeriet. Vi udvikler projekter til undervisningsforløb – vi står aldrig stille, men prøver konstant at erhverve ny information, så vi kan klæde eleverne bedre på.

Din profil
Du er dygtig til at formidle faglig viden og er bevidst om, at din faglighed kun kommer til sin ret, hvis du løbende dygtiggør dig inden for både det faglige og det pædagogiske område. Du har en naturlig autoritet og kan sætte rammer for eleverne med en anerkendende tilgang.

Dine kvalifikationer

Vi forestiller os, at du

  • er uddannet inden for tømrerfaget
  • har en videregående uddannelse som fx byggetekniker/bygningskonstruktør
  • kan orientere dig i fagbøger og andre regler på fagområdet og omsætte det til praksis
  • har mindst 5 års relevant erhvervserfaring
  • kan anvende diverse it-værktøjer, herunder AutoCAD
  • har interesse i efteruddannelse i fx epoxy, asbest, stillads og AMO
  • har en bred almen viden på gymnasialt niveau med relevante fag på A-niveau eller er villig til at opnå det inden for de første 3 år af ansættelsen
  • kan formulere dig ubesværet både mundtligt og skriftligt på dansk

Det vil naturligvis være en fordel, hvis du har erfaring med at undervise og arbejde med unge, men det er ikke et krav.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes på fuld tid som faglærer i en tjenestemandslignende stilling. Lønnen fastlægges efter gældende cirkulære mellem Skatteministeriet og Centralorganisationen af 2010 (CO10), som blandt andet indeholder en fuldt arbejdsgiverbetalt pensionsordning på 18 %.

Dine forventninger til løn vil blive drøftet under samtalen. Kandidater med de rette kompetencer har mulighed for tillæg til grundlønnen.

Har du ikke allerede en erhvervspædagogisk uddannelse, skal du gennemføre Dip­lomuddannelsen i erhvervspædagogik jf. bekendtgørelse om erhvervsuddannelser kapitel 3, § 12. Uddannelsen betales af skolen.

Tiltrædelse senest den 1. august 2023 eller efter aftale.

Sådan søger du
Du søger via skolens hjemmeside www.hansenberg.dk. Send ansøgning og CV sammen med alle relevante eksamensbeviser senest torsdag den 22. juni 2023. Samtaler forventes gennemført tirsdag den 27. juni 2023.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Uddannelsesleder Mikkel Klingsten på 2245 9363 eller mpk@hansenberg.dk.

Alle interesserede med relevant ansøgerprofil opfordres til at søge stillingen, uanset alder, køn, religion og etnisk baggrund.


På HANSENBERG bliver du en del af et stærkt kollegialt fællesskab med 250 kolleger på 3 adresser i Kolding. Vi mødes i løbet af året til fællesmøder og julefrokost, og som medlem af personaleforeningen kan du deltage i forskellige arrangementer med både kolleger og familie. Der er også mulighed for at deltage i firmasport og bruge skolens fitnessfaciliteter.

Hos os er du med til at gøre en forskel for unge mennesker. Hvert år vælger flere end 3.500 elever at uddanne sig på HANSENBERG. Vi udbyder en lang række faglige uddannelser på EUD- og EUX-niveau samt HTX-uddannelsen på vores tekniske gymnasium. Fokus er rettet mod den enkelte elevs læring, faglige indsigt og dannelse.

Vores vision er at være Danmarks foretrukne skole på sit felt. Vi gør os derfor umage med at sikre, at elever, medarbejdere og erhvervsliv vælger os til. Vores daglige indsats og samarbejde hviler på skolens værdigrundlag: Vi er ordentlige, modige, nysgerrige og engagerede.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Kolding Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

HANSENBERG, Skovvangen, 6000 Kolding

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.innomate.com/InnomatePublicPagesMedarb/JobNotice.aspx?CompanyId=hansenberg&JobNoticeId=604

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5848827

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet