Fang din by: Oplev de 10 udvalgte billeder fra den lokale konkurrence på Kolding Bibliotek

Profilbillede

Se de 10 bedste fotos fra Kolding by fra den landsdækkende fotokonkurrence: 'Fang din by'.

For syvende år i træk afholdte Dansk Arkitektur Center i løbet af foråret en stor, landsdækkende fotokonkurrence med titlen "Fang din by: byens sjæl".

Som noget nyt deltog alle fotografier fra Kolding automatisk i en sideløbende, lokal Kolding-konkurrence, som et samarbejde mellem Dansk Arkitektur Center og Kolding Kommune, Kultur og Event. 

De 10 udvalgte billeder fra den lokale konkurrence kan lige nu opleves på biblioteket frem til og med uge 31. (OBS: Det har tidligere været annonceret, at billederne kunne ses på Banegårdspladsen.)

Du kan læse mere om Fang din by her.

Om de 10 bedste billeder og vinderen

En jury bestående af eksperter på områder indenfor kultur og arkitektur i Kolding kiggede alle billeder fra Kolding igennem og udvalgte de 10 bedste ud fra disse kriterier:

"Der skal være en fortælling, det skal være noget stemningsfuldt, noget der kommunikerer noget, udover motivet. Man skal kunne genkende Kolding i det, og det skal være kunstnerisk eller originalt."

Vinderen af konkurrencen blev Jens Erik Knudsen med et fantastisk flot billede af vandtårnet på Sjællandsvej.

Juryen skriver om billedet:

”Brug af et Koldingvartegn på en unik og kunstnerisk måde. Visuelt stærkt og æstetisk. Stram i komposition og farver. Dragende, originalt og stemningsfuldt."

Da Jens Erik blev ringet op med beskeden om, at han var vinderen af konkurrencen, og at ikke mindre end to af hans billeder var blandt de ti udvalgte, sagde han: ”Jeg har svært ved at få armene ned lige nu. Det er altså lidt stort, synes jeg.”

Du kan opleve de 10 udvalgte fotos på biblioteket i Kolding frem til og med uge 31. 


Kilde: Kolding Bibliotekerne
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.