Fodbold: Oplev Kolding Q imod Aab Kvinde Elitefodbold

Profilbillede
dato

Nu er landsholdspausen forbi og Gjensidige Kvindeliga er tilbage. Kom med til Aalborg og hep på KoldingQ, når de spiller imod Aab Kvinde Elitefodbold på søndag. 

Det er en særdeles vigtig kamp for begge hold. I skrivende stund ligger KoldingQ som nr. 6 i den samlede stilling i Gjensidige Kvindeliga, og Aab Kvinde Elitefodbold ligger nr. 8. 

Det er HB Køge, som indtager førstepladsen i ligaen, tæt forfulgt af Fortuna Hjørring. 

“Jeg forventer kampen mod KoldingQ bliver en meget fysisk præget kamp med mange dueller. Vi skal være klar fra start, og lægge et højt pres på deres forsvar”

Sådan siger forsvarsspiller Julie Haugaard fra AaB Kvinde Elitefodbold på holdets Facebook-side.  

Kampen spilles på AaBs Anlæg på Hornevej. På AaB’s anlæg er der rig mulighed for at overvære en kamp eller flere med en hotdog i den ene hånd, og en sodavand i den anden. 

Der er en kantine, hvor du før, under og efter kampen købe mad og drikkevarer. Hvis vejret til det, kan du nyde vejret på bænkene, hvor der er et godt overblik over til banen. Kommer du i bil, er der en stor parkeringsplads, hvor din bil kan holde trygt. Hvis du kommer med offentlig transport, sætter bussen dig af tæt på anlægget.

Anlægget er handicapvenligt, så det er muligt for alle at være med.

Der er toiletter i hovedbygningen, der er tilgængelige for alle.

Gjensidige Liga er en dansk semi-professionel fodboldliga, som er i den øverste række i Danmarksturneringen i kvindefodbold. 

  • Tid: Søndag d. 26. september 2021 kl. 13.00
  • Sted: Aabs Anlæg, Hornevej 2, 9220 Aalborg Øst

Du kan købe billetter til kampen her. 

Kilde: https://www.facebook.com/AaB-Kvinde-Elitefodbold-239756024659034/