For Dit Boligteam i Egtved er relationen den dyrebareste valuta

Foto: Privat . Indehaver Heidi Valentin
Profilbillede
dato

Til trods for en pandemi og stor usikkerhed på boligmarkedet, var Heidi Valentin ikke nervøs for at starte sit eget køberrådgivningsfirma op. Efter mange år i ejendomsmæglerbranchen var det tid til at gå selvstændig. Her vægter Heidi værdier som loyalitet, nærvær og den gode relation højere end noget andet, for hos Dit Boligteam der er køberen i trygge hænder ved den gæve jyske kvinde.  

Det kan være svært at finde den helt rigtige bolig, og ofte kan køberen stå med en masse spørgsmål, når de skal vælge deres fremtidige hus.

Det er ikke en tilfældighed, at Heidis firma hedder ”Dit Boligteam” for her bliver køberen en del af et team, som har helt styr på professionel juridisk rådgivning og altid vægter tillid højt når de skal købe bolig.  

Derfor var det vigtigt for Heidi at starte et firma op, hvor relationen til kunderne er tydelig fra start. Med mange års erfaring, så Heidi hvordan branchen bar præg af at mæglere ofte løb igennem dagen, og hun oplevede hvordan relationen slet ikke var til stede overfor kunderne.  

Det var her, at relationen til kunderne blev den vigtigste valuta i Dit Boligteam.  

Adskiller sig fra andre i boligbranchen

Det var ikke svært for Heidi Valentin at svare på, hvad der lige nøjagtig adskiller hendes firma fra andre ejendomsmæglere.  

Heidi har nemlig fingeren på pulsen, og har mange hatte på i sit firma. Hun ved alt om ejendomshandel og hun er skarp på den juridiske rådgivning. På denne måde, kan hun have en klar indsigt i hvad der rør sig lige nu, hvad man skal være opmærksom på, og hvordan lovgivningen ændrer sig.  

Det bedste ved at være selvstændig i ejendomsmæglerbranchen, er, at Heidi nu selv er i stand til at bestemme over hvor mange kunder hun tager ind, så hun er helt sikker på at alle kunder får den mængde tid og tillid der kræves, når man skal købe et hus.  

For Heidi er det en afgørende faktor for, hvordan hun adskiller sig fra andre i branchen. Det tør hun nemlig godt at satse efter, da hun har en del års erfaringer og ved hvad der fungerer og dermed også, hvad der ikke fungerer.  

”Kunderne bruger min rådgivning på en anden måde, end jeg har set tidligere. De kan se og mærke at jeg har overskuddet til dem, og har tid og interesse i at hjælpe dem udover de ’kasser’ som man kan føle man er sat i som køber ved de større mæglere” Fortæller Heidi.  

Slet ikke nervøs for fremtiden  

Til trods for, at firmaet ikke engang er et år gammelt, så er Heidi slet ikke nervøs for fremtiden. Hun har masser af gå på mod og tager alle udfordringer med oprejst pande.  

Der er heller ikke de store forventninger om, at firmaet skal være meget større end at to rådgivere kan klare jobbet. Det ville nemlig gå imod kerneværdierne hos Dit Boligteam.  

Der er en tendens til i boligmarkedet, at mere og mere bliver digitaliseret, og derfor udbyder Dit Boligteam også virtuel Køberrådgivning.  

Og kan man kombinere den gode relation til kunderne, til trods for at digitaliseringen så småt finder sin vej igennem boligmarkedet. Og her er Heidis svar klart 

”Man kan meget digitalt, og du kan også sagtens have en tæt connection med dine kunder. Så længe at de føler man er tilgængelig. Så længe man har tid til at sidde til et onlinemøde med kunderne på deres præmisser” 

Dit Boligteam sikrer personlighed og nærvær. De yder deres bedste for at du skal føle dig tryg igennem hele processen. Alt dette, fordi Heidi brænder for at skabe tætte og trygge relationer i en nytænkende bolighandel.  


Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Redaktionen