For mange fejl spændte ben for KIFs mulighed for sejr

(Foto: KIF Håndbold)
Profilbillede
dato

KIFs 2. divisionsherrer tog søndag imod topholdet, Give Håndboldklub. KIF kæmpede en brav kamp, men de endte også med at være deres egen største fjende, da de tabte med 29-33.

KIF blev ikke udspillet på noget tidspunkt, men de kunne heller ikke finde melodien. Julie Loop hæfter sig også ved, at man gjorde alt hvad man kunne:

“En tæt kamp, men hvor vi hele kampen igennem var et skridt bagefter. Overordnet set prøvede vi alt hvad vi kunne, og gjorde brug af alle de værktøjer vi havde i værktøjskassen, men det var bare ikke helt nok. Vi tabte pga. en del individuelle fejl i begge ender. Men drengene kæmpede så godt de kunne, og forsøgte at vende kampen til vores fordel.”

Hvad er det, der bare ikke fungerer for jer i dag?

“Vi laver for mange fejl, både angrebsmæssigt og forsvarsmæssigt - individuelle fejl, som vi egentlig har forsøgt at gardere os mod. Vi skal være skarpere taktisk, og holde os til de ting vi ved fungerer, i stedet for at tage satsede beslutninger på rigtig dårlige tidspunkter.”

Hele KIF-holdet kæmpede til sidste slutfløjt, og de mødte trods alt et hold der i skrivende stund befinder sig på rækkens andenplads. Julie Loop så også positive takter fra et par KIF-spillere i kampen mod topholdet:

“Alle kæmpede så godt de kunne i dag. Rasmus Døssing stod en fin kamp. Nicolai Snogdal havde også nogle gode angrebsaktioner og lidt på kontra. Men ingen der skilte sig væsentligt ud. Alle bidrog fint der hvor de blev sat i spil.”

Mandag den 30. januar skal KIF møde GOG Håndbold 2. Kampen fløjtes i gang klokken 18:10 i Phønix Tag Arena.

Kampens resultat: 29-33 til Give Håndboldklub
Række: 2. Division Herrer

Kilde: Træner Julie Loop, Kolding IF 2 - 2. Division Herrer