Fri Bikeshop Kolding – butikken med det største udvalg

Foto: Fri Bikeshop.
Profilbillede
dato

Uanset om man er professionel og på udkig efter en racercykel eller pensionist på udkig efter en elcykel, er der masser af udvalg hos Fri Bikeshop Kolding.

Her er noget for alle kundegrupper og i alle segmenter af cykler. Desuden er udvalget i det enkelte segment så stort, så man ikke behøver køre til en anden by eller anden afdeling for at prøve den cykel, man lige ønsker sig.

Butikken råder over 2.000 kvadratmeter og er dermed en af Danmarks største Fri Bikeshop butikker. Med sin unikke beliggenhed ved siden af Kolding Storcenter har den et stort kundeunderlag.

Butikschefen i Fri Bikeshop Kolding, 33-årige Martin Bissenbacker, har sit faglige grundlag i orden, når han rådgiver kunderne om køb af cykel. Han har både studeret idræt på Syddansk Universitet og drevet indtil flere fitnesscentre, så han har et fremragende kendskab til kroppens kvaliteter og begrænsninger.

Stort udviklingspotentiale
”Jeg startede som butikschef her i Fri Bikeshop sidste år i oktober af flere årsager,” fortæller Martin.

”Først og fremmest fordi butikken er i fremragende vækst og har nogle rigtig fede arbejdsforhold, som giver mig de rette arbejdsbetingelser for at kunne udvikle både butik og medarbejdere.”

Hele Fri Bikeshop kæden har en intention om at være den bedste cykelbutik på landsplan. Det indebærer blandt andet, at kunderne skal føle sig set og hørt, når de går ud af butikken igen.

”Om vi så skal bruge en hel time på den enkelte kunde for at svare på spørgsmål, er det sådan, det må være,” siger Martin.

”Markedet har helt tydeligt udviklet sig i en retning, hvor danskerne vægter god service og et stort udvalg meget højt,” fortæller Martin.

”Her kan vi sagtens være med. Vi adskiller os fra andre cykelhandlere ved at kunne tilbyde hele sortimentet i alle størrelser og udformninger, for vi har simpelthen det hele.”


Foto: Martin Bissenbacker / Fri Bikeshop

Bikesmart og udbringning
Hele Fri Bikeshop kæden tilbyder en treårig serviceaftale, hvor kunden ikke skal bekymre sig om økonomien i cyklen, fordi al service, reparation og alle sliddele er inkluderet i prisen. Ordningen hedder Bikesmart og er et tilbud, kunden kan tegne abonnement på. Den dækker endda også en lånecykel i de tilfælde, hvor man er nødt til at have skiftet nogle dele, der vil tage et par dage eller mere på værkstedet.

Som noget helt unikt for Kolding afdelingen tilbyder de her at hente og bringe kundernes cykler GRATIS inden for en radius af 30 kilometer.

Så er der altid mulighed for at få repareret sin cykel, selvom man ikke lige kan få den fragtet frem og tilbage til butikken. Ordningen kører alle ugens hverdage mandag til fredag.

Alsidig medarbejderstab
Martin har 20 fuldtidsansatte i butikken.

”Jeg tilstræber altid at have så mange som muligt på arbejde til at kunne give kunderne den bedste service. Samtidig skal der også helst være forskellige sælgere med hver deres spidskompetencer på arbejde på én gang, så vi kan afdække kundernes behov på bedste og mest professionelle vis."

Martin håber generelt, at han er foregangsmand og et forbillede for sine medarbejdere. Han vil gerne vise dem, at man skal turde tage de svære beslutninger for at være en moderne virksomhed i vækst. For eksempel går han også forrest og viser vejen mod den grønne omstilling.

”Vi kan jo gøre en forskel, hvis vi ansporer vores kunder til at udskifte husstandens ene bil med en cykel,” slutter Martin.

Fri Bikeshop Kolding har en hjemmeside her, hvor du også for eksempel. kan bestille afhentning af din cykel til reparation.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Redaktionen