Det er en særlig tid for A Hereford Beefstouw i Kolding, der fejrer hele 40 års jubilæum i deres ikoniske lokaler på Helligkorsgade.
For at markere denne milepæl har restauranten skabt en unik jubilæumsmenu, og tilmed har ejer Ruben Bech valgt at lytte til gæsternes ønsker, ved at bringe to savnede elementer tilbage.
Jubilæumsmenuen koster 355kr. og består af gravadlaks med dressing til forret og en 200-grams filet med kryddersmør, serveret med valget mellem bagt kartoffel eller pommes frites til hovedret.
I forbindelse med jubilæet bringer A Hereford Beefstouw også to af deres mest elskede elementer tilbage: Salatbaren og den bagte kartoffel.
Disse klassiske tilbehør har været savnet af mange gæster, fortæller ejer Ruben Bech:
"Salatbaren og den bagte kartoffel har en særlig plads i vores gæsters hjerter, og vi er glade for at kunne bringe dem tilbage. Det er vigtigt for os at lytte til vores kunders ønsker og sikre, at deres oplevelse på A Hereford Beefstouw er så god som muligt."
A Hereford Beefstouw inviterer alle deres gæster til at deltage i fejringen af deres 40 års jubilæum. Så få sat et kryds i kalenderen, saml dine nærmeste, og kom og fejr 40 år med lækkert mad på A Hereford Beefstouw på Helligkorsgade i Kolding.