Hereford følger et godt 2022 op med en forrygende start på 2023

Ruben Bech ser tilbage på året der er gået, og fremhæver optimismen for det kommende (Foto: A Hereford Beefstouw / J. Damgaard)
Profilbillede
dato

Endnu et år er gået for Ruben Bech, der er direktør og indehaver af restauranten, A Hereford Beefstouw, på Helligkorsgade. Ruben kan se tilbage på et år, hvor han blandt andet havde 30 års jubilæum i den unikke restaurant. I denne artikel gør Ruben os klogere på, hvordan det er gået det sidste års tid.

Da Ruben Bech i stille stund fik lov til at kigge tilbage på det seneste års tid tid i bøfhuset A Hereford Beefstouw i Helligkorsgade, som har serveret kødfyldige retter siden 1984 i de historiske renæssanceomgivelser, kunne han se tilbage med glæde over et godt år.

“2022 var et godt år med mange gæster. Vi har haft stor succes med en gastronomisk opgradering på forretter og desserter, og vi har fået lavet nye sideretter. Med de nye 'sides' vil vi gerne give gæsterne en komplet madoplevelse, med afsæt i sæsonens bedste råvarer. Alle 'sides' følger med til alle vores hovedretter og er med i prisen.”

På det personlige plan kunne Ruben også bryste sig af sit 30 års jubilæum bag roret i restauranten. Men hovedpersonen hæfter sig ved, at det ikke må blive en hvilepude. Man skal kunne tænke nyt:

“Jeg har selv haft 30 års jubilæum, men selv med mange år i samme firma er det vigtigt at man stadig er optaget af at udvikle og forny forretningen,” understreger Ruben Bech.

Læs mere: A Hereford Beefstouw byder på højkvalitets bøffer i historiens vingesus

Forrygende start på det nye år - men det er ikke problemfrit
Indehaveren har kunnet mærke allerede i det nye år, at det går ganske godt i restauranten. Gæsterne er mange, men udefrakommende faktorer sætter en dæmper på det hele.

“Vi har haft en forrygende start på 2023 og er optimistiske. Dog ser vi selvfølgelig gerne, at vi kan få en afslutning på krigen i Ukraine og dermed få en normalisering af priserne på el og varme, samt fødevarer. Godt nok har vi mange gæster, men indtjeningen er presset,” lyder det fra Ruben Bech.

Vi ser frem til, hvad det kommende år bringer for Ruben Bech og hans personale på A Hereford Beefstouw.

Du finder den hyggelige restaurant på adressen Helligkorsgade 20, og du har mulighed for at bestille bord til dit næste besøg her.

Du kan også følge A Hereford Beefstouw på deres Facebookside, hvor der af og til er konkurrence om gavekort til restauranten.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: A Hereford Beefstouw