Hos Nybolig Kolding kan du få visualiseret din boligs potentiale med et klik

Profilbillede
dato

Ejendomsmæglerkæde tilbyder digitale visualiseringer af din boligs fulde potentiale i forbindelse med køb og salg. Ifølge mæglerdirektør kan konceptet blive en gamechanger på boligmarkedet.

De fleste kender det. Boligen trænger til en opgradering, men kreativiteten og inspirationen mangler, og hvad ville det egentlig koste at realisere ens ønsker til en ombygning af boligen? At finde svar på det har indtil videre været en tung proces, men der findes faktisk en teknisk løsning, hvor du med et enkelt klik kan få ny inspiration til, hvordan din bolig kunne se ud samtidig med at du også modtager et professionelt prisestimat på at få udført arbejdet.

Ejendomsmæglerkæden Nybolig tilbyder nemlig et digitalt produkt, Nybolig Visual, som hjælper boligejere med at få sat billeder og prisoverslag på potentielle boligforbedringer, og det forventer Nyboligs administrerende direktør, Peter J. Mattsen kan blive en gamechanger på boligmarkedet.

"Vi kan se, at der er en efterspørgsel efter at få visualiseret sine drømme og ideer til boligen, og det kan vi nu tilbyde på en ret enkelt måde. Konceptet fungerer på den måde, at man bestiller en visualisering hos sin ejendomsmægler, som på kort tid leverer visuelle bud på forbedringen. Visualiseringen kommer som en slider-funktion, hvor du med en finger eller musen kan trække henover din eksisterende bolig og derefter se et nyt æstetisk og funktionelt bud", siger Peter J. Mattsen.


Med visualiseringen, som også kan bruges til at sælge boligen på sociale medier, får du også garanti for, at ombygningen kan lade sig gøre, da den bliver beregnet af en konstruktør. Og samtidig bliver der lavet et realistisk prisoverslag, så man har sikkerhed for, hvad visualiseringen vil koste at realisere.

"Efter at lanceret konceptet i 2020 kan vi se, at visualiseringerne har stor værdi for mange af vores kunder. Der er i princippet ikke grænser for, hvilke dele af boligen man kan visualisere nyt bud på, og flere af vores sælgere melder tilbage, at det netop var visualiseringen, der gjorde, at de fik solgt deres bolig", siger Peter J. Mattsen.

Du kan læse mere om Nybolig Visual her 
Kilde: Nybolig