KB-drengene tog en vigtig sejr og holder oprykningsdrømmen i live

(Foto: Arkivfoto)
Profilbillede
dato

I en kamp, der var præget af udeholdets overlegenhed, endte Spangsbjerg IF med at lide et stort nederlag på 1-7 mod Kolding Boldklub.

Tahiri fra KB åbnede scoringen allerede i det fjerde minut, men hjemmeholdet formåede at udligne i det 12. minut. KB-drengene gav dem kun et kortvarigt glimt af håb, da Frode Bak og Erjon Tahiri scorede yderligere to mål for udeholdet i henholdsvis det 19. og 22. minut. Inden pausen scorede Lasse Bennedsen også, og kampen var reelt afgjort.

Anden halvleg var mere af det samme, og et enkelt mål fra Magnus Mølgaard, samt to mål mere fra Frode Bak, cementerede sejren for KB.

Cheftræner for Kolding Boldklub, Christian Olesen, var naturligvis meget tilfreds med holdets præstation og fremhævede forældrene, der havde rejst langt for at støtte holdet.

“Det hele fungerede egentlig. Men det forventede vi også efter sidste kamp imod dem. Vil også gerne takke forældrende der tog den lange tur til Spangsberg for at støtte drengene,” siger han.

Nu kan holdet se frem imod deres næste kamp deres direkte modstander om førstepladsen, Bov IF, som vil være afgørende for holdets oprykning. Her kan en KB-sejr altså sikre oprykningen.

Kampen bliver spillet på søndag, den 11. juni, på Mosevej, og der er kampstart kl. 15:00. Kom forbi 'Mosen' og støt drengene!

Kampens resultat: 1-7 til Kolding Boldklub
Række: U16 Drenge Liga 3

Kilde: Cheftræner Christian Olesen, Kolding B - U16 Drenge Liga 3