KB-pigerne overvandt chokstart og kørte Sønderborg over med fantastisk spil

Kolding Boldklub - U17 Piger Liga (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Sønderborg Q mødte Kolding Boldklub i en skøn fodboldkamp på Dagli’ Brugsen Dybbøl Arena. Udeholdet viste sig at være for stærke for hjemmeholdet og vandt kampen med en overbevisende sejr på 1-5.

Kampen startede dramatisk, da Sønderborg Q scorede allerede efter et minut spil og bragte sig foran. Men udeholdet, under ledelse af cheftræner Mustafa Ucar, viste en fantastisk mentalitet og lod sig ikke slå ud af den tidlige modgang. Pigerne fortsatte med at spille klasse fodbold og leverede en imponerende indsats.

Cheftræner Mustafa Ucar var fuld af lovord til sine spillere efter kampen og fremhævede, at alle gjorde godt.

“Alle gjorde det simpelthen så godt. Vi er bagud efter 1 minuts spil. Men pigerne viser endnu engang at de ikke lader sig slå ud. De bliver ved og ved med at spille klasse fodbold. En fantastisk indsats af alle sammen. Vores spil over hele linjen var helt fantastisk. Det hele spillede top.”

Kolding B har nu sikret sig en vigtig sejr og vil fortsætte med at arbejde hårdt for at opnå flere positive resultater i fremtiden.

Med cheftræner Mustafa Ucar ved roret ser det ud til, at holdet er på rette spor og er klar til at tage udfordringerne op.

Næste kamp for Kolding B er lørdag 26. august, hvor de skal møde Aabenraa BK på Mosevej Sportsplads. Der er kampstart kl. 11:00.

Kampens resultat: 1-5 til Kolding B
Række: U17 Piger Liga 2

Kilde: Cheftræner Mustafa Ucar, Kolding B - U17 Piger Liga 2