KH/KFUM er klar til at tage hul på 2023

Holdsamarbejdet mellem Kolding HK og Kolding KFUM (Foto: KH/KFUM)
Profilbillede

2023 bliver et spændende år for Kolding Håndboldklub, der i øvrigt kan fejre sit 60 års jubilæum i august. Men først og fremmest starter 2. halvdel af sæsonen her i weekenden.

Derudover er holdsamarbejdet KH/KFUM flot repræsenteret i 2. division, 3. division, Jyllandsserien, to hold i Serie 3 og så et U19-hold i 2. division. Dermed er klubben byens bedste inden for damehåndbold.

De starter året ud med hele fire kampe i Parkhallen, hvor de naturligvis går efter fire sejre til hjemmeholdet. Publikum opfordres til at komme og støtte op om hjemmeholdene og skabe god stemning i Parkhallen. Der er gratis entré.

Mathias Kolby, der er træner for 2. divisionsdamerne, er klar til 2. halvdel af sæsonen:

"Vi har holdt en velfortjent pause, hvor vi indtil jul fik trænet godt og øvet nogle nye ting igennem. Vi ser frem til at komme i gang igen og forhåbentlig ramme et stabilt højere niveau i flere kampe end før jul. Vi fik sluttet af mod Silkeborg Voel med en rigtig god præstation og den forventer jeg, vi kan følge op og bygge videre på i de kampe der følger her efter nytår."

"Vi ser frem til at møde IF Stjernen på hjemmebane. Vi fik et point med hjem fra Odense, da vi mødte dem den 1. oktober. Efter vores egen optik var det et point for lidt. Så vi går efter to point på lørdag."

Men man er skam også klar på herresiden, hvor Uffe Vind står i spidsen for herreholdet i 3. division. Herrerne er klar til et brag af en kamp, understreger Uffe:

"Vi er klar i det nye år. Første halvsæson bød på 10 point, hvilket vi må være tilfredse med. Kan vi opnå nogenlunde samme resultat i anden halvsæson, burde vi ikke have nogle problemer med overlevelse i 3. division, og vi kan sågar blande os med nogle af midterholdene."

"Vi starter med IF Stjernen på lørdag. Stjernen har haft en rigtig god afslutning på 2022 og kan derfor været et hold der volder os problemer. Vi har dog de seneste år haft et godt tav på dem i Parkhallen. Holdet består af lidt yngre spillere med en masse fart. Det skal vi løse og få kampen spillet på vores præmisser."

"Men vi har vist, at ingen er uovervindelige i Parkhallen. 2 point på kontoen vil være en fremragende start på anden halvsæson. Vi er klar til et brag af en kamp."

Kampprogram lørdag den 7. januar

12.00: 2. Division Kvinder
KH/KFUM - IF Stjernen

13.30: 3. Division Kvinder
KH/KFUM - Rækker Mølle

15.15: 3. Division Herrer
KH/KFUM - IF Stjernen

16.45: Serie 1 Herrer
KH/KFUM - Trelde GI

Kilde: Bent Ginnerskov // KH/KFUM
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.
False {
}