KIF-drengene henter endnu en sejr i Jyllandsserien

(Foto: J. Lindved)
Profilbillede
dato

Tirsdag af tog KIFs Jyllandsserie-hold turen til Vejen Idrætscenter, hvor de mødte Vejen HK, der ligesom KIF havde vundet deres første kamp i år.

KIF-mandskabet var skadesplaget, og derfor var der blevet plads til fem spillere fra U19-holdet. De var med til at sikre en ganske sikker sejr, da KIF kunne notere sig en sejr på cifrene 19-32. Jimmi Lindved er begejstret over indsatsen:

“Kampen i dag var en meget velspillet kamp. Vi spillede som et team, der dækkede godt op, og vi spillede godt i angrebet. Vi har nogle skader på vores hold, så jeg måtte låne fem U19-spillere. De fem spillede alle en god kamp.”

Hvad er det, der giver jer sejren i dag?

“Vi står godt i forsvaret og kan løbe nogle kontra. Vores angrebsspil gik rigtig godt. Vi holder bolden i et rigtig godt tempo, og det giver gode målchancer,” siger Lindved.

Rasmus Rasmussen blev kampens topscorer med syv mål, men det var nede i eget målfelt, man så målvogter Simon Nielsen stå en stærk kamp:

“Simon Nielsen brillerer jo i målet med 22 redninger plus en enkelt strafferedning.”

KIF skal i kamp igen tirsdag den 24. januar, når de møder Smidstrup-Skærup IF. Kampen fløjtes op på Sydbank Arena klokken 20:00.

KIFs målscorere
Rasmus Rasmussen - 7 mål
Kasper Thomsen - 5 mål
Mathias Haulrich - 5 mål
Sune Thomsen - 4 mål
Victor Nielsen - 3 mål
Mikkel Thomsen - 3 mål
David Hansen - 3 mål
Morten Hansen - 1 mål
Mio Birkeland - 1 mål

Kampens resultat: 19-32 til Kolding IF 3
Række: Jyllandsserien Herrer

Kilde: Træner Jimmi Lindved, Kolding IF 3 - Jyllandsserien Herrer