KIF-herrer kan dufte oprykningen selvom sejrsstimen blev brudt

Profilbillede
dato

KIFs Jyllandsserie-herrer spillede en stærk kamp i fredagens vigtige topkamp mod Stilling IF, hvor man endte med et uafgjort resultat.

Resultatet betyder, at holdet næsten har sikret sig oprykning til 3. division, selvom man for første gang i puljen gik fra banen uden en sejr. Holdets træner, Jimmi Lindved, glædede sig over, at holdet holdte sig til sit eget koncept, og tror på, at man sikrer oprykningen endegyldigt i næste kamp.

“Det ene point burde være nok for oprykning til 3. division. Vi spiller en god kamp, og selvom vi kommer bagud med 3 mål, så holder vi ved vores eget koncept, og ved pause står der 17-16.
I anden halvleg får vi spillet os til føring på 2 og 3 mål men de kommer tilbage, og vi stå lige resten af kampen.”

Det sker ikke særlig tit, at håndboldkampe ender uafgjort, ifølge træner Lindved var holdets præstation en blandet fornøjelse set fra bænken af.

Alt i alt var det en fin kamp for KIFs Jyllandsserie-herrer, som nu er tæt på at sikre sig oprykning til 3. division. Holdet vil nu fortsætte med at træne hårdt og forberede sig på næste kamp, hvor man vil kæmpe hårdt for at sikre den endelige oprykning.

På fredag den 24. marts kan KIF sikrer oprykning til 3. division, når de møder Ammitsbøl/Egtved. Kampen fløjtes i gang klokken 19:30 i Sydbank Arena.