KIF-herrerne besejrer AGF efter endnu et Døssing-show

KIF Kolding
Profilbillede

KIFs 2. divisionsherrer drog søndag mod Ceres Arena i Aarhus, hvor de jagtede en sejr imod AGF. Her kunne holdet, med en sejr, tage et større skridt væk fra nedrykningsstregen.

De fleste havde nok ikke regnet med KIF i denne kamp, men den tvivl blev sat til vægs, da KIF-herrerne ville det anderledes. Et utroligt godt Kolding-mandskab formåede nemlig, at hive de to point i land med en 28-31-sejr. Dette var både til stor glæde og overraskelse for træner, Julie Loop.

“Jeg er positivt overrasket og utrolig stolt af holdets præstation. AGF spiller i et meget højt tempo, og har nogle virkelig dygtige spillere på holdet, så jeg var spændt på om vi kunne spille med hele kampen igennem. Men der må man bare sige, at min tvivl var uberettiget.”

“Med et virkelig godt og stabilt 5-1 forsvar, havde AGF svært ved at score i store dele af kampen, og med Rasmus Døssing på målet med 18 redninger, ja, så må det siges at være opskriften på succes.”

Hvad blev opskriften til jeres sejr i dag?

“Et rigtig godt - og hårdt kæmpende - 5-1 forsvar var en stor del af opskriften i dag. Derudover, spillede vi et hurtigt og godt angrebsspil, hvor mange bød ind. Vi havde især stor succes med skud fra distancen.”

Flere spillere bød ind med flotte præstationer, og igen så man Rasmus Døssing folde sig ud i målet. Julie Loop fremhæver dog også flere præstationer:

“Der var virkelig mange spillere som gjorde det godt i dag, så generelt vil jeg gerne fremhæve hele holdet - det var virkelig en holdpræstation. Rasmus Døssing stod som sædvanligt godt, og havde store redninger på meget afgørende tidspunkter.”

“Andreas Elbæk og Mathias Domino scorede virkelig mange mål i angrebet, og i 50 min af kampen spillede de med utroligt få fejl. Magnus Petersen fik debut, og leverede en virkelig flot indsats i forsvaret. Han var en stor del af den sammenhæng vi havde defensivt. Men som sagt, så kan der nævnes mange navne i dag, som leverede en rigtig god indsats.”

På søndag den 4. december skal KIF i kamp igen, når de møder Team Favrskov Håndbold. Kampen fløjtes i gang klokken 17:00 i Søften Kultur- og Idrætscenter.

Kampens resultat: 28-31 til KIF Kolding
Række: 2. Division Herrer

Kilde: Træner Julie Loop, Kolding IF 2 - 2. Division Herrer