KIF-herrerne sikrer oprykning til 3. division!

KIFs kommende 3. divisionsherrer (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

KIFs Jyllandsserie-herrer sikrer sig oprykning til 3. division med sejr over Ammitzbøl/Egtved!

Det var en aften fyldt med spænding og nervøsitet for KIFs Jyllandsserie-herrer, da de fredag aften tog imod Ammitzbøl/Egtved i en kamp, der kunne sikre dem oprykning til 3. division. Efter en meget rodet første halvleg, formåede holdet dog at trække fra og slutte kampen med en imponerende 31-24 sejr.

Træner Jimmi Lindved var meget tilfreds med holdets præstation og kunne efter kampen ikke skjule sin glæde over at have sikret sig oprykning til 3. division. Han roste spillernes indsats og fokus i anden halvleg og mente, at det var en velfortjent sejr.

“Det var en meget rodet og ukoncentreret første halvleg, hvor vi godt nok kommer til gode chancer, men vi brænder mange gange på deres målmand. Anden halvleg gik meget bedre, og vi løb fra dem og scoret på vores chancer. Rasmus Rasmussen var flyvende med 13 mål, og vi har sikret os oprykning til 3. division,” udbryder Lindved.

Med oprykningen til 3. division har KIFs Jyllandsserie-herrer nu mulighed for at fortsætte deres udvikling som hold og udfordre sig selv mod endnu stærkere modstandere. Det bliver spændende at følge holdets fremtidige præstationer og se, hvad de kan opnå i den kommende sæson.

Kampens resultat: 31-24 til KIF
Række: Jyllandsserien Herrer

Kilde: Træner Jimmi Lindved, Kolding IF 3 - Jyllandsserien Herrer