KIF-kvinderne jagter oprykning til Danmarksserien

Tirsdag d. 16 april 2024 sætter KIF Kvinder kursen mod Ringe, hvor de møder Risøhøj Håndbold i oprykningsspillet til Danmarksserien (Foto: KIF Håndbold)
dato

Tirsdag d. 16 april 2024 sætter KIF Kvinder kursen mod Ringe, hvor de møder Risøhøj Håndbold i oprykningsspillet til Danmarksserien. Den første af de 2 kvalifikationskampe spilles på udebane, i Idrætscenter Midtfyn kl. 20:15.

Af KIF Håndbold

- Der er blevet fightet, kæmpet og gået et ekstra skridt for hinanden de seneste måneder, både til træning og kampe, udtaler Keld Pedersen, Cheftræner for KIF Kvinder.

- Det skal blive spændende at se om vi kan formå at spille os frem til en oprykning. Det vil ihverfald være et stort ønske der går i opfyldelse, både fra klubbens, kvindernes men da bestemt også min side. Vi har arbejdet seriøst med tingene henover sæsonen. Vi har noget at kæmpe for og jeg syntes der er masser af potentiale til at nå målet, tilføjer Keld.

- De kommende år vil KIF Håndbold blomstre på pigesiden og der kommer flere dygtige spillere til. Det er dejligt, hvis vi kan være med til at skabe et godt fundament og nogle gode rammer for dem, når de rykker op, slutter Keld.

Man er selvfølgelig velkommen til at tage med kvinderne til Fyn for at bakke op, men den vigtigste opbakning, den ønsker kvinderne sig, når den står på returkamp, mandag den 22 april kl. 20:00 i Sydbank Arena.

Vi ønsker KIF Kvinderne det bedste for begge kampe. Og, så håber vi selvfølgelig at se mange i hallen til hjemmekampen i Sydbank Arena.

Kilde: KIF Håndbold
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.