KIF måtte igen se sig besejret: "Der er nok at se til"

Foto: KIF Håndbold
Profilbillede

Kolding IF tog søndag imod gæsterne fra Hørning Håndbold. KIF kunne dog ikke drage fordel af tilværelsen på hjemmebane, da de tabte 31-33 til Hørning Håndbold.

Derfor var KIF-træner, Julie Loop, også noget slukøret, da vi fangede hende til en reaktion på kampen.

“Vi spiller en rigtig sløj forsvarskamp. Vi taber vores dueller, og kommer aldrig til at hænge sammen. Det betyder, at vores angrebsspil bliver helt afgørende, og at alle fejl koster ekstra meget. Det er svære betingelser vi giver for os selv."

"Efter en forfærdelig 1. halvleg kommer vi igen i 2. halvleg, og når man tænker på hvordan vi dækker op, er det egentlig utroligt at vi kan gøre kampen spændende igen. Men det gjorde vi, og det vidner selvfølgelig også om noget format hos spillerne, at vi bliver ved og ved hele kampen igennem.”

Det gik bare ikke, som det skulle og ifølge Loop er der flere ting, som ikke lykkes.

“Helt grundlæggende er der bare mange basale ting, som vi skal forbedre os på, inden vi spiller næste kamp. Vores organisering - både forsvarsmæssigt, angrebsmæssigt og på omstillingerne, skal blive bedre. Vi skal være helt skarpe på, hvem der gør hvad. Så der er nok at se til.”

Selvom der ikke var nogen point til hjemmeholdet, kunne Julie Loop alligevel se lysglimt i mørket.

“Rasmus Jacobsen spiller en rigtig god kamp, og var tændt og klar fra første fløjt. Generelt er der mange som bidrog godt angrebsmæssigt.”

På fredag den 7. oktober skal Kolding IF møde HC Odense Kampen fløjtes i gang klokken 18:45 i Dalumhallerne.

Kampens resultat: 31-33 til Hørning Håndbold
Række: 2. Division Herrer

Kilde: Træner Julie Loop, Kolding IF 2 - 2. Division Herrer