KIF's 2. divisionsherrer imponerede mod GOG: “En rigtig god kamp fra vores side”

Foto: Kolding IF.
Profilbillede
dato

KIFs 2. divisionsherrer spillede en fantastisk kamp mod GOG Håndbold 2 og vandt imponerende med 35-28. Kampen fandt sted i Sydbank Arena, hvor hjemmeholdet viste deres styrke og dominans.

Træneren for KIF, Julie Loop, var meget tilfreds med holdets præstation og beskrev kampen som "en rigtig god kamp"

“Det var en rigtig god kamp fra vores side, hvor mange bidrog positivt og vi spillede som et hold.” 

Julie Loop var også glad for, at holdet formåede at vende kampen til deres fordel efter en svær start.

“Efter lidt start-vanskeligheder, fik vi styr på vores forsvar og begyndte stille og roligt at hale ind på GOG, hvor vi var bagud med 4 mål. Det tilrettede forsvar gjorde, at vi begyndte at få flere redninger i målet og dermed flere kontramuligheder. Vi fandt også en god rytme i angrebsspillet, hvor den rigtige opstilling gjorde forskellen.”

Hun fremhævede også nogle af spillerne, der gjorde en særlig indsats. Rasmus Thomsen på mål stod en god kamp og Pelle Boesen spillede en virkelig god angrebskamp.

“Hele holdet præsterede godt, så alle skal have et klap på skulderen for det. Rasmus Thomsen på mål stod en god kamp, og så spillede Pelle Boesen en virkelig god angrebskamp, med mange gode detaljer. Især hans skud udefra, var en fornøjelse at se at han fik i gang.”

Næste kamp for KIF er torsdag 16. november, hvor de skal møde Hørning Håndbold i Sydbank Arena. Der er kampstart kl. 19:00.

Kampens resultat: 35-28 til KIF
Række: 2. Division Herrer

Kilde: Træner Julie Loop, Kolding IF 2 - 2. Division Herrer