KLH Erhverv – stor erfaring og individuelt fokus

Foto: KLH Erhverv.
Profilbillede

Indehaveren af KLH Erhverv, 45-årige Kim Lange, skræddersyr løsningen til enhver opgave, virksomheden får ind. Her er ingen standardvarer, der bare tages ned fra hylden.

Kim Lange kan sit håndværk. Med en uddannelse som statsaut. ejendomsmægler, suppleret med en akkreditering som vurderingsmægler, gennem den internationale organisation The Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) i bagagen driver han i dag en succesfuld forretning. Det faglige er 100 % på plads, og Kims tilgang til formidling og rådgivning er kun med til at gøre virksomheden endnu mere unik.

”Jeg har siden 2005 arbejdet som erhvervsmægler hos bl.a. Nybolig Erhverv og Home Erhverv,” fortæller Kim. ”Gode virksomheder på det overordnede plan, ingen tvivl om det, men jeg følte mig ind imellem lidt låst af standardløsninger, der ikke altid passede til den enkelte sag”. 

Derfor grundlagde Kim i 2012 KLH Erhverv. Hans filosofi er, at salg og udlejning af erhvervsejendomme kræver ekspertise og netværk. KLH Erhverv er en fri og uafhængig formidler, der ikke er bundet af et kædesamarbejde. Derfor kan de arbejde sammen med alle banker, revisorer og advokater på et højt professionelt plan, og ikke fordi de er bundet af en samarbejdsaftale.

”Man skal vælge os som sin ejendomsrådgiver og samarbejdspartner, fordi fagligheden er i orden,” siger Kim. ”Vi har netværket til at kunne hjælpe kunden, og vi skræddersyr alle opgaveløsninger efter kundens ønsker og behov. Vi bruger ikke den nemme løsning, der hedder one-size-fits-all”.


Foto: Kim lange // KLH Erhverv

Omfattende portefølje
Hovedoverskrifterne er salg, udlejning, rådgivning og vurdering af alt inden for erhvervsejendomme. 

Salg omfatter hovedsagelig industriejendomme, investeringsejendomme, boligudlejningsejendomme, kontor-, lager- og butiksejendomme, samt erhvervs- og projektgrunde. Sidste skud på stammen er salg af servicestationer, som er kommet i stand på opfordring af Benzinforhandlernes brancheforening. Dette sker under navnet Dansk Servicestations Handel.

Udlejning af kontordomiciler, klinikker, lager- og industriejendomme samt butikslokaler.

Vurdering: For enhver virksomhedsejer er det vigtigt at kende værdien af sin virksomhed og dermed også sin erhvervsejendom. KLH Erhverv har som erhvervsmægler mange års erfaring med vurdering af erhvervsejendomme.

Ejendomsrådgivning: Netop fordi KLH Erhverv har oparbejdet et omfattende markedskendskab, kan de altid give den rigtige rådgivning. Det gælder inden for erhvervsejendomme, investeringsejendomme og projektudvikling.


Foto: KLH Erhverv 

Stor efterspørgsel og succes
Siden starten i 2012 har Kim kun oplevet fremgang i virksomheden. ”Jeg har en fornemmelse af, at der har været et stort behov for netop en uvildig og samtidig professionel valgmulighed, når det kommer til valg af erhvervsmægler,” siger Kim, der er den eneste RISC-certificeret ejendomsmægler i Kolding og en af de mæglere, der har været længst tid i branchen. "Kunderne kan godt lide, at deres samarbejdspartnere er troværdige og erfarne”. 

Der er i dag fire medarbejdere i virksomheden. Den ene helliger sig udelukkende markedsføring, og han sidder på kontoret og overvåger online dagligt firmaets tiltag, så der kan justeres og tilrettes med det samme. Derved sikres kunderne en både billigere og bedre løsning.

Kim fokuserer på især tre værdier i virksomheden: Ordentlighed, Nærvær og Godt købmandskab. ”Jeg sætter kemien mellem medarbejderne meget højt,” understreger han. ”Alle mine medarbejdere arbejder med frihed under ansvar, og jeg sætter stor pris på, at vi kan have en så fri og let omgang på kontoret som muligt”.

Med udgangspunkt fra basen i Kolding arbejder KLH Erhverv som mægler i hele Trekantsområdet samt det meste af Sydjylland og Fyn. Ingen opgaver er for små, og ingen er for store. Blandt andet på baggrund af en mangeårig post som næstformand i skatte- og vurderingsankenævnet har Kim stor erfaring med ejendomsvurderinger. Han har den fornødne indsigt og erfaring, som selv udfordrende vurderinger og salgsopgaver kræver.

Når Kim til fyraften løsner slipset og tager fritidstøjet på, er han familiemenneske med stort F. Han tilbringer helst den sparsomme fritid sammen med sin kone og to børn, hvis han da ikke lige tager 18 huller på golfbanen eller kigger inden for i bokseklubben.

Tag en rundtur på KLH Erhvervs meget strukturerede og informative hjemmeside, hvis du er på udkig efter en unik erhvervsmægler i trekantområdet.


Foto: KLH Erhverv

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Redaktionen