Kolding Boldklub redder point efter stærk anden halvleg mod MG & BK

Profilbillede
dato

Kolding Boldklubs U17-piger kæmper sig til uafgjort mod MG & BK i sæsonens sidste kamp. Holdet leverede en flot anden halvleg og sikrede sig et vigtigt point i en kamp, der startede kaotisk, men sluttede stærkt.

Torsdag krydsede Kolding Boldklub klinger med MG & BK i en sæsonafsluttende kamp, som endte 1-1. Cheftræner Mustafa Ucar delte sine refleksioner efter kampen og roste sin holds præstationer i anden halvleg.

“Vi får ikke startet særlig godt ud, vores 1. halvleg var meget rodet. 2. halvleg starter, og vi spiller super flot,” udtalte Ucar om kampens forløb. Kolding Boldklub viste, hvad de er i stand til i anden halvdel af kampen, hvor deres spil flød meget bedre og resulterede i en udligning.

En væsentlig del af Koldings succes i anden halvleg var deres evne til at finde hinanden og skabe spil med højere præcision. “Vores spil fungerede super godt i 2. halvleg,” anerkendte Ucar, der virkede tilfreds med den indsats, spillerne lagde for dagen trods den rodede begyndelse.

I forhold til forbedringer forud for kommende kampe, fremhævede Ucar, at sæsonen desværre nu er slut. Ikke desto mindre kan holdet tage masser af læring og positive elementer med sig fra deres sidste optræden.

To spillere stod særligt frem i dagens kamp.

“Malene og vores målmand gjorde det super flot. Malene får scoret et super flot mål til 1-1. Og Isabel står en helt fantastisk kamp,” roste Ucar.

Malene's mål holdt Kolding Boldklub inde i kampen, mens Isabels præstation i målet forhindrede modstanderne i at score flere gange.

Kampens resultat: 1-1 til Kolding Boldklub
Række: U17 PIGER LIGA 2 (2007) 11:11 - FORÅR 2024, PULJE 834

Kilde: Mustafa Ucar