Kolding har endelig fået styr på coronasmitten igen

Profilbillede
Rebecca Sejer Werge

For nogle uger siden begyndte det at gå den forkerte vej med coronasmitten i Kolding Kommune. Der er dog endelig kommet gode nyheder, da der nu er ved at være styr på smitten igen. Det går den rigtige vej og antallet af smittet er markant faldet.

Nye tal, som viser antallet af smittede per 100.000 indbyggere, er faldet markant inden for de seneste syv dage. Der ser derfor ud til at det går i den rigtige vej med smitten. Mandag i uge 29 lå tallet på 158, mens tallet tirsdag var faldet til 135. Der er dermed sket et fald på 25 på en enkelt dag.

Kolding Kommune er stadig den næsthårdest ramte kommune i Jylland og Fyn, men i hele Danmark faldt kommunen dermed fra 6. pladsen til nu at være på 12. pladsen. Kolding har i et godt stykke tid ligget på 6. pladsen, så det er meget gode nyheder, at det nu ser ud til at gå i den rigtige retning.

I takt med at folk bliver vaccineret og vi bedre til at holde styr på smitten, er der forhåbentligt ikke lang tid til at landet kan åbne helt op igen og vi for alvor kan komme ud og nyde hinandens tilstedeværelse.

Kilde: Redaktionen