Kolding HK/KFUM fortsætter en fremragende periode: "Vi er et sted hvor vi også kan vinde de tætte kampe"

Foto: Kolding HK/KFUM - 2. Division Kvinder.
Profilbillede
dato

Kolding HK/KFUM vandt en tæt kamp mod SUS Nyborg med 21-18 i Bakkeskolens Hal.

Træner for hjemmeholdet, Mathias Kolby, beskrev kampen som en smule rodet med mange brændte chancer, men han var tilfreds med holdets præstation.

“Vi spiller en lidt rodet kamp med mange brændte chancer. Vi viser dog i dag, at vi nu er et sted hvor vi også kan vinde de tætte kampe.”

En spiller, der blev fremhævet af træneren, var Signe Georgi, der leverede en god kamp på fløjen og scorede i alt 7 mål. Signe spillede hele kampen og udmærkede sig også med mange forsvarsaktioner.

Mathias Kolby var også tilfreds med holdets forsvar, der har stået solidt i de seneste kampe og givet målmændene gode muligheder for redninger. 

“Som i de sidste par kampe står vores forsvar solidt og giver vores keepere gode muligheder. Vi får derfor de redninger vi har behov for. I 2. Halvleg lykkedes vi også med vores kontra og 2. bølge spil.”

Kolding HK/KFUM-spiller, Mia Kjær Skov, giver også sin reaktion weekendens sejr:

“Vi viser endnu engang at vi som hold rykker sammen og hjælper hinanden. Der er en god stemning omkring holdet lige nu, som giver det sidste i dag.”

Næste kamp for Kolding HK/KFUM er søndag 10. december, hvor de skal møde Næsby IF på Næsbyhallerne. Der er kampstart kl. 13:00.

Kampens resultat: 21-18 til Kolding HK/KFUM
Række: 2. Division Kvinder

Kilde: Træner Mathias Kolby, Kolding HK/KFUM - 2. Division Kvinder