Kolding HK/KFUM kæmpede bravt til det sidste med måtte nøjes med et enkelt point

Foto: Kolding HK/KFUM - 2. Division Kvinder.
Profilbillede
dato

Fredag aften var der lagt op til et spændende opgør i Pulzion, da Silkeborg-Voel KFUM 2 havde taget udebaneturen for at møde Kolding HK/KFUM. Her endte det også med spænding til det sidste og en uafgjort 21-21.

Kolding-træner, Mathias Kolby, var skuffet over resultatet, da man ikke formåede at holde sejren hjem.

"Virkelig en bitter stemning. Vi kæmper røven ud af bukserne, der manglede bare det sidste for at få de to point. Vi havde solgt den til en uafgjort inden kampen, men efter 1. halvleg føler vi at det var vores kamp at vinde, dog er Silkeborg bedst i slutningen af kampen, så vi skal stadig være glade for at få ét point."

Kolby ønskede også at fremhæve to spillere, Sara Schelde og Hannah Lauinger, som normalt ikke får meget spilletid.

"De har været i en situation hvor spilletiden har været minimal. Men i dag var det deres tur, Den opgave løftede de til fulde, og de fik vist at de sagtens kan bidrage ligesom resten af deres holdkammerater. Især defensivt danner de en solid firblok sammen med rutinerede spillere som Ditte Avngaard og Mia Skov."

Kolby var tilfreds med holdets defensiv i kampen, og kunne kun ærgre sig over at man manglede skarphed i angrebet.

"Vores defensiv var virkelig velfungerende i dag, især i 1. halvleg. Vi går til pause foran 10-6. Alle kæmper alt det de har lært, tøserne er aggressive og vinder langt de fleste dueller. Hvis vi vil vinde vores kampe, så SKAL vi være det hold der kæmper mest på banen, og det synes jeg vi var i dag."

"Desværre så kan man argumentere for at angrebet ikke har været snorlige, men vi føler egentlig ikke det var helt skidt, dog mangler vi den sidste skarphed i afslutningerne, så det bliver stolpe ind i stedet for stople ud."

Dog var der også områder, som Kolby mente skulle forbedres inden næste kamp.

"Vi falder lidt i niveau i 2. halvleg, især defensivt. Silkeborg får noget nemmere til scoringer end i 1. halvleg. Og så rammer vi 10-12 minutter hvor det offensive bliver kludret og sjusket, det skal vi have kigget ind i, så vi i det mindste kan forkorte perioderne med knapt så højt niveau."

Kolding HK/KFUM-spilleren, Ditte Avngaard, giver også sin reaktion på kampen:

"Man står jo lidt med en bittersmag fornemmelse efter sådan en god 1. halvleg, så det skal vi helt sikkert have kigget ind i, hvordan vi kan holde samme høje niveau over en hel kamp, og så gerne tage det med i resten af kampene. Fordi vores sæson har lidt været en portion af blandede bolsjer, det vil vi meget gerne væk fra, og spille noget mere stabilt."

"Dagens kamp, især 1. halvleg, viser jo meget godt hvad vi kan, og det skal vi "bare" gøre hver gang."

Næste kamp for Kolding HK/KFUM er søndag 26. november, hvor de skal møde Gudme HK på Phønix Tag Arena. Der er kampstart kl. 16:00.

Kampens resultat: 21-21 til Silkeborg-Voel KFUM 2
Række: 2. Division Kvinder

Kilde: Træner Mathias Kolby, Kolding HK/KFUM - 2. Division Kvinder