Kolding HK/KFUM-kvinder starter året ud med sejr i Parkhallen

Kolding HK/KFUM 3. Division Kvinder (Foto: Kolding HK/KFUM)
Profilbillede
dato

Rækker Mølle Håndbold havde taget turen til et 3. divisionsopgør i Parkhallen, hvor hjemmeholdet, Kolding HK/KFUM, gjorde det onde ved gæsterne, der blev sendt hjem med cifrene 28-23.

Derfor var Kolding HK/KFUM-træner, Oliver Hald, ganske tilfreds efter kampen:

“Vi spiller en fin kamp i dag, hvor vi efter nogle justeringer defensivt får godt styr på den del spillet. Efter at få denne del løst, får vi løbet en masse første-bølge og anden-bølge kontra, som gør ondt på Rækker Mølle.”

Holdet var ikke afhængig af individuelle præstationer, da flere af Kolding-kvinderne bød en med flotte præstationer, lyder det fra cheftræneren:

“Vores kontraspil og løb op ad banen er i dag med stor sikkerhed og effektivitet. Mange spillere byder ind med gode præstationer, så vi ikke er afhængige af enkelte.”

En vigtig sejr kom i hus
Kolding HK/KFUMs præstation udmundede sig i to point, hvilket Oliver Hald er meget tilfreds med. Det var ikke alle spillere, der ramte topniveauet, men han roser Mari Nottelmann for en flot indsats:

“Der er mange gode præstationer i dag og måske ikke nogen som rammer deres absolutte topniveau. Dog vil jeg fremhæve Mari Nottelmann Andersen, som udover et par brændte chancer spiller en virkelig god kamp defensivt, og med et par vigtige scoringer sikrer os lidt luft i 2. halvleg, da Rækker Mølle var på vej tilbage.”

Kolding HK/KFUM-spilleren, Gitte Bjørg Mønster, giver også sin reaktion på kampen:

“Det er dejligt, at selvom vi af og til er en lidt sammenbragt trup, så byder alle ind med alt hvad de har og kæmper for holdet. Derudover var det en vigtig kamp at få point i, så vi ligger lidt afstand til de nederste i tabellen,” siger hun.

På søndag den 15. januar skal Kolding HK/KFUM møde Team Favrskov Håndbold. Kampen fløjtes i gang klokken 16:30 i Søften Kultur- og Idrætscenter.

Kampens resultat: 28-23 til Kolding HK/KFUM
Række: 3. Division Kvinder

Kilde: Træner Oliver Hald, Kolding HK/KFUM 2 - 3. Division Kvinder