Kolding HK/KFUM-kvinderne henter to vigtige point efter pragtpræstation

Foto: Kolding HK/KFUM - 2. Division Kvinder.
Profilbillede
dato

2. Division Kvinder: Søndag tog Kolding HK/KFUM turen til Skovlund/Ansagerhallen, hvor de mødte Skovlund Ansager HK. Det var til stor succes for netop Kolding HK/KFUM, som kunne notere sig en sejr på cifrene 20-27.

Træneren for Kolding HK/KFUM, Mathias Kolby, var meget tilfreds med holdets præstation.

“I dag kan vi godt være stolte af os selv. Vi spiller en super, super god kamp! Alle spillere kommer ind og rammer et rigtig godt niveau, det var en fornøjelse. Vi er ramt af afbud på to vigtigere spillere og det gav selvfølgelig lidt bekymringer, især fordi begge afbud udgør 2 af 3 som normalt dækker op i vores midterforsvar.”

“Så stor cadeu til pigerne, der blev arbejdet hårdt i 60 minutter. 2 meget vigtige point, så nu begynder vi endelig at få afstand til bunden.”

Kolby blev spurgt ind til, hvad der fungerede for holdet i søndagens kamp, og selvom det stort set var alt, var han meget tilfreds med holdets defensive indsats:

“Jamen, vi er tilbøjelige til at sige, hvad fungerede ikke i dag? Men især den defensive indsats var fænomenal, det er ikke mange gange vi laver fejl defensivt, og hvis der skulle komme en, så var der en holdkammerat klar til at bakke op. Godt hjulpet af gode præstationer fra begge vores målmænd, så var det en fuldbyrdet stærk indsats af hele defensiven. ”

“Angrebet var flydende og sammentidig tålmodigt, og Ansager fik aldrig helt held med at få stoppet vores spil. Selvom de var ude i både offensive tiltag og mandsopdækninger.”

En pisse fed kamp
Kolby fremhævede også spilleren Ditte Avngaard, der normalt spiller flest minutter i bagkæden. På grund af de to afbud havde hun en ny rolle som spilstyrer i dagens kamp, og det klarede hun rigtig godt. 

“Hun scorer ikke så mange som hun plejer, men hun har stor fortjeneste i at vi kommer afsted fra Ansager med 2 point. Både offensivt og defensivt rammer hun højt niveau i dag,” roser træneren.

Kolding HK/KFUM-spiller, Hannah Lauinger, var utroligt begejstret ovenpå sejren, og det kunne tydeligt mærkes:

“Pisse fed kamp at spille! Der var smæk på hele vejen i gennem, og jeg føler vi fik lukket helt ned for Ansagers angreb. Vi var godt klar over, at vi skulle vinde den her kamp i forsvaret, da vi forventede at vi nok skulle løse deres defensiv.”

“Vi rammer en vildt god kamp alle mand, så det er bare pisse fedt at kunne tage hjem med 2 point i tasken. Ja faktisk 4 point, da vores 3. division også vandt deres kamp mod Ansager lige efter.”

Kolding HK/KFUM skal i kamp igen mod Rækker Mølle Håndbold tirsdag den 27. februar.
Kampen fløjtes op på Parkhallen, Kolding klokken 20:00.

Kampens resultat: 20-27 til Kolding HK/KFUM
Række: 2. Division Kvinder

Kilde: Træner Mathias Kolby, Kolding HK/KFUM - 2. Division Kvinder