Kolding HK/KFUM øjner puljens andenplads efter endnu en sejr: "Det går vi selvfølgelig efter"

Foto: Kolding HK/KFUM - 2. Division Kvinder.
Profilbillede
dato

Onsdag aften lykkedes det endnu engang for Kolding HK/KFUM’s 2. divisionskvinder at hente en vigtig sejr, da de besejrede Silkeborg-Voel KFUM med 27-30 i Voel-Hallen.

Træner Mathias Kolby udtrykte stor tilfredshed med holdets indsats:

“En sejr på baggrund af stor fight og vilje! Det var to halvlege som var det nat og dag. I første halvleg får vi slet ikke ramt det niveau vi vil og er ikke effektive nok i hverken defensive eller offensive dueller, men i anden halvleg kommer vi ud med en helt anden intensitet og at gå fra at lukke 18 mål ind i første halvleg lukker vi helt ned og holder Silkeborg på 9 scoringer i anden halvleg.”

“Stærk stærk 2. halvleg af hele flokken. Nu står vi i en situation hvor, hvis alt flasker sig, så kan vi nå 2. pladsen i puljen, og det går vi selvfølgelig efter. Det så overhovedet ikke sådan ud da vi tabte til tved for 6 kampe siden, men med kun 2 nederlag i de sidste 12 kampe, har vi givet os selv en rigtig stærk position til slutspurten.”

Spiller Thea Norman bemærker, hvordan fraværet af to centrale spillere ikke svækkede holdet, men snarere understregede dybden og kvaliteten af truppen.

“Vi mangler to centrale spillere i dag, det vidner også om kvalitet på resten, vi har mange som byder sig til, og det er bare en fornøjelse at være på et hold hvor alt bliver lagt inde på banen. Jeg synes vi har et hammer godt hold, og det viser tabellen også nu, at vi egentlig efter en meget svingende start på sæson, kan nå en potentielt 2. plads.”

Kolby fremhæver den kollektive indsats og særligt det defensive spil i anden halvleg som nøglen til sejren.

“Det er begynder at kendetegne os er, at alle spillere vi har med bidrager med alt det de har. Der bliver kæmpet hinanden og der bliver tilpasset ting til så vi kan lykkes i fællesskab. men hvis jeg skal pege på en del vi rigtig excellere I i dag, så er det den defenisve indsats vi rammer i 2. halvleg, det var en vild oplevelse at stå at følge fra bænken.”

Han uddeler også særlige roser til Celina Hansen for hendes topscorerpræstation og Marie Rasmussen for hendes fight og vigtige boldindgreb.

“Celina Hansen spiller en super kamp, og bliver topscorer med 9 kasser, hun kommer ind og dækker i centerforsvaret og er med til at stabilisere forsvaret.”

“Derudover så pga af skade og sygdom til to spillere, havde vi fornøjelsen af at have Marie Rasmussen med i dag, hun har været med før, men det er noget tid siden, men hvilken fight hun fik lagt for dagen, hun dækker primært op, men udover at dække hamrende godt op, så stjæler hun 4-5 bolde i forsvaret. Det er ikke altid lige kønt, men det var pokkers effektivt i dag.”

Kolding HK/KFUM skal i kamp igen mod DHG Odense 2 tirsdag den 19. marts. Kampen fløjtes op på Parkhallen, Kolding klokken 18:30.

Kampens resultat: 27-30 til Kolding HK/KFUM
Række: 2. Division Kvinder

Kilde: Træner Mathias Kolby, Kolding HK/KFUM - 2. Division Kvinder