Kolding HK/KFUM tager revanchen over Klakring

Kolding HK/KFUM 3. Division Kvinder (Foto: O. Hald)
Profilbillede
dato

HSR Klakring 2020 havde taget turen til Parkhallen, Kolding, hvor Kolding HK/KFUMs 3. divisionskvinder fik taget sin revanche over gæsterne, der blev sendt hjem med cifrene 27-14.

Derfor var Kolding HK/KFUM-træner, Oliver Hald, også ganske tilfreds da vi fangede ham til en reaktion på kampen.

“I dag var en af de kampe, hvor jeg havde sat kryds i kalenderen. Da vi mødte Klakring på udebane i efteråret tabte vi 22-14, mod et hold som jeg mener vi skal gøre det meget bedre mod. Så det var dejligt at se at vi har flyttet os siden efteråret.”

Oliver havde også yderligere ord at sætte på sit holds vindende indsats.

“Forsvaret står rigtig godt i dag, og giver vores keeper Lea rigtig gode betingelser i målet. Samtidig giver det os mulighed for at komme ud og løbe med dem og udnytte deres forsvars/angrebs udskiftning.”

Kolding HK/KFUMs præstation udmundede sig i to point, og Oliver Hald var tilfreds med flere rigtig gode præstationer:

“Både Stine Lunderskov og Elisebeth Kring har tur i den i dag med 8 gode mål hver. Også står Lea igen - med god hjælp fra forsvaret - en fremragende kamp.”

Kolding HK/KFUM-spiller Elisebeth Kring giver også sin reaktion på kampen:

“Det er så fedt at vi endelig har fundet vores base, og er blevet mere trygge ved hinanden. Det giver meget bedre flow, specielt i angrebsspillet, som jeg synes vi løser utroligt godt i dag.”

På søndag den 5. februar skal Kolding HK/KFUM møde Hadsten Håndbold 2. Kampen fløjtes i gang klokken 13:45 i Parkhallen, Kolding.

Kampens resultat: 27-14 til Kolding HK/KFUM
Række: 3. Division Kvinder

Kilde: Træner Oliver Hald, Kolding HK/KFUM 2 - 3. Division Kvinder