Kolding HK/KFUM’s 2. divisionskvinder kæmper sig til sejren: "Nu kan vi begynde og se opad i puljen"

Foto: Kolding HK/KFUM - 2. Division Kvinder.
Profilbillede
dato

I en intens tirsdagskamp sikrede Kolding HK/KFUM's 2. divisionskvinder sig en vigtig sejr over Rækker Mølle med cifrene 24-21.

Sejren, som blev tiljublet med stor glæde af træner Mathias Kolby, kom som resultatet af holdets hårde arbejde og tro på egne evner.

"Det var en sejr, der kom hjem på grund af hårdt arbejde og en stor tro på, hvad vi kan. Rækker Mølle dækker deres offensive forsvar rigtig godt, det vidste vi, men vi undgik panik, og selvom det holdt hårdt, så kunne vi trække os sejrrigt ud fra opgøret."

"Nu kan vi stille og rolig begynde og se opad i puljen, og ikke have så meget forkus på bunden, så det er dejlig befriende. Nu ser vi frem til de resterende fem kampe, med en tro på at vi kan vinde, uanset hvem vi skal møde."

Kolby fremhævede især holdets forsvarsspil som nøglen til sejren: 

“Forsvaret var nøglen i dag, det vidste vi. Det arbejde der blev lagt for dagen især defensivt var en fryd at se på. Igennem hele kampen er vi oven på defensivt og vi giver ikke mange chancer væk. Det var også en nødvendighed, fordi vi vidste vi godt ville kunne få problemer med deres offensive 3-2-1 forsvar.”

Spiller Mia Skov Kjær delte sin oplevelse af kampen, hvor holdets forberedelser og taktik gav udbytte: 

“Det er dejligt når det lykkes og de ting vi har forberedt os på giver bare en lille smule pote. Det er ikke fordi vi rammer vores topniveau offensivt, men vi bliver bedre og bedre som kampen skrider frem, så vi går ikke i panik og baglås. Dette, sammen med en solid defensiv indsats, gør at vi i sidste ende kan gå herfra med 2 point i bagagen.”

Mathias Kolby var også hurtig til at rose holdets samlede præstation og specifikt nævnte Celina Hansen og Ditte Avngaard for deres offensive bidrag med 13 assists i alt. Defensivt blev Mia Skov og Hannah Lauinger fremhævet for deres solide indsats i midterforsvaret.

"Hele holdet spiller godt i dag, og der bliver bidraget fra alle fronter, så det er dejligt når vi alle kan komme ind og gøre det vi kan," understreger Mathias Kolby.

Næste kamp for Kolding HK/KFUM er lørdag 2. marts, hvor de skal møde Jelling FS på Parkhallen, Kolding. Der er kampstart kl. 12:00.

Kampens resultat: 24-21 til Kolding HK/KFUM
Række: 2. Division Kvinder

Kilde: Træner Mathias Kolby, Kolding HK/KFUM - 2. Division Kvinder