Kolding HK/KFUMs otte spillere hentede sejren i Viborg

3. Division Kvinder: Søndermarkens IK 2 - Kolding HK/KFUM (Foto: O. Hald)
Profilbillede

Et amputeret Kolding HK/KFUM-mandskab skulle forsøge at stjæle to point fra Søndermarkens IK 2, da slaget i kvindernes 3. division skulle stå i Viborg Syd Idrætscenter, Liseborgcentret.

Selvom Kolding HK/KFUM troppede op med en usædvanligt smal trup, så kunne man ikke spore skyggen af hjemmebanefordel, da udeholdet nuppede sejren og de to point med cifrene 20-26. Dette var til stor glæde for træner, Oliver Hald.

“En super kamp af spillerne. Vi er lidt pressede på ressourcer og kommer kun 8 mand afsted til kampen, så er det bare fedt at se alle byde ind og være med til at gøre en forskel.”

“Vi dækker utroligt godt op i første halvleg, hvor vi også får mange gode redninger fra Lea vores målmand. Det gør det muligt at få lavet nogle nemme kontramål, som gør at vi går slået et hul til pausen,” lyder det fra Oliver Hald.

Det var en rigtig god dag at være en del af Kolding HK/KFUM, og Hald måtte især bøje sig i støvet for én af sine spillere, der gik forrest i kampen.

“Gitte Bjørg Mønster spiller en fremragende kamp i dag. Hun laver 7 scoringer, og er en vigtig del af vores midterste forsvar igennem hele kampen.”

Kolding HK/KFUM-spilleren, Stine Lunderskov, giver også sin reaktion på kampen:

“Det er fedt hvordan vi kan tage helt til Viborg, kun 8 mand, også alligevel gøre en god figur og stå sammen som hold. Til sidst er det jo bare fedt når tingene lykkedes, og man får to point med til den lange hjemtur.”

På lørdag den 28. januar skal Kolding HK/KFUM møde HSR Klakring 2020. Kampen fløjtes i gang klokken 13:30 i Parkhallen, Kolding.

Kampens resultat: 20-26 til Kolding HK/KFUM
Række: 3. Division Kvinder

Kilde: Træner Oliver Hald, Kolding HK/KFUM 2 - 3. Division Kvinder
False {
}