Kolding Kommune - Daginstitutionen Kernehuset: Nu har du chancen – Kernehuset søger en pædagog

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet


Nu har du chancen – Kernehuset søger en pædagog.

 

Kernehuset søger en pædagog til en fast stilling i børnehaven på 30 - 34  timer ,afhængig af dine præferencer.

 Vores motto er "I Kernehuset leger man sig klog", hvilket er noget vi efterlever hver dag i Kernehuset.

Vi er en integreret daginstitution, med to vuggestuegrupper med plads til 20 børn, og tre børnehavegrupper med plads til 50 børn. Vi har til huse i en ældre, charmerende bygning i Nr. Bjert i udkanten af Kolding. Vi er heldige med en god beliggenhed, så uanset om du er i bil, på cykel eller skal med bus – så er det nemt at komme til Kernehuset.

Som pædagog hos os:

Hos os er du en uundværlig brik i et godt arbejdsfællesskab. Du bliver en del af en personalegruppe, hvor vi samarbejder på tværs i huset for at skabe de bedste forudsætninger for børns udvikling og trivsel.

Du søger stillingen fordi du brænder for det gode børneliv, og du bidrager med din viden og dit engagement i forhold til lege, udvikling og lærerige aktiviteter.

Du har faglig stolthed og ønsker at gøre en forskel for børnene. Børnene er ikke i tvivl om, at du vil dem. Det viser du ved, at du har overskud, let til smil, og du deltager aktivt i leg og aktiviteter ude som inde.  

Vi arbejder hele tiden med at udvikle os og øge kvaliteten i vores arbejde med børnene, og vi bruger bla. redskaber fra GROW, som en anerkendende tilgang til børnene. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til dette værktøj, men det er ikke et must.

Vi anerkender børnenes ret til medbestemmelse og mener, at børnenes holdninger og stemmer er værdifulde – derfor er det vigtigt, at du støtter op om dette i det daglige arbejde, og at du arbejder ud fra vores fælles mål for Kernehuset.

Du er god til at understøtte børnenes deltagelsesmuligheder og kan indstille dig efter børnenes forskellighed og følelsesmæssige tilstand. Du er ligeledes god til at videns dele, reflektere over egen og andres praksis, og du kan omsætte din viden og teori til handling der gavner børnene.

 Hos os har du  god mulighed for at præge arbejdets tilrettelæggelse i samarbejde med dine kollegaer. For at dette kan ske, er det en selvfølge, at du er mødestabil, fleksibel og omstillingsparat. Det forventes, at du kan arbejde inden for hele vores åbningstid, samt at du deltager aktivt i de møder vi holder i løbet af året.

 Vi har en engageret forældregruppe, og det daglige samarbejde med dem omkring børnene er vigtig. Du skal kunne indgå i dette samarbejde, både i forhold til den daglige dialog og kontakt omkring barnet, men også når der holdes forældresamtaler, forældremøder, og arrangementer.

 

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Nærmere oplysning: Har du spørgsmål til jobbet eller ønsker du at besøge os inden du sender en ansøgning, er du velkommen til at kontakte Leder Ragnhild Kienle Hildebrandt, 7979 4111 rakr@kolding.dk 

 eller souschef Carsten Christensen 7979 4110 cafc@kolding.dk


Ansøgning sendes elektronisk via knappen "Søg stillingen".

Ansøgningsfrist: den 15. september 2023

Ansættelsessamtaler: finder sted løbende i uge 38 og 39.

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.

Kolding Kommune opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=bb57ce2a)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Kolding Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid

-Arbejdsgiver:

Kolding Kommune - Daginstitutionen Kernehuset, Nr. Bjertvej, 6000 Kolding

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.ofir.dk/resultat/Jobannonce.aspx?ofirId=bb57ce2a&action=sendApplicationUrl&utm_source=job.jobnet.dk&utm_medium=referral

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5893688

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet