Kolding Kommune - Hjemmehjælpen Munkevænget: Sundhedsfaglig leder til Munkevængets hjemmehjælpsgruppe

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Munkevængets hjemmehjælpsgruppe søger en dygtig og måske oven i købet erfaren leder med en sundhedsfaglig uddannelse, der kan skabe rum til selvværd og sammenhæng for borgere tilknyttet den kommunale hjemmehjælp.

Kolding kommune søger en leder, der med engagement og tillid formår at sikre, arbejdsglæde, borgertilfredshed og trivsel. Vi søger en leder, der har lyst i tæt samarbejde med personalet både at udvikle og bevare respekten for det, der virker.

Munkevængets hjemmehjælp

Munkevængets hjemmehjælp yder praktisk hjælp og personlig pleje til ca. 250 borgere i dag-/aftenvagt og weekenden, mens hjemmehjælpen i Domhusgade dækker nattetimerne for hele kommunen. Vi planlægger med både gå, cykel og bilruter, når vi tilstræber at skabe velkoordinerede borgerforløb i tæt samarbejde med borger, pårørende og samarbejdspartnere ud fra strategien om Selvværd og Sammenhæng.

Vi er cirka 40 medarbejdere i hjemmehjælpsgruppen og tre planlæggere, som også deltager i driften. Vi prioriterer faste rul, sådan at alle kender deres arbejdsplaner i god tid. Vi er i Munkevænget med i projektet "Borgerens team", som betyder at plejen er tværfagligt organiseret i et medbestemmende team. Derfor gør vi vores bedste for at imødekomme vores medarbejderes individuelle ønsker og behov, mens vi også har fokus på en stabil drift til glæde for borgerne.

Vi ønsker på Munkevænget fortsat at prioritere et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø, og vi har derfor også et tæt samarbejde mellem ledelse og både arbejdsmiljørepræsentanten og områdetillidsrepræsentanten. Vi er en gruppe med mange med høj anciennitet, og vi er stolte af den omsorg og faglighed, vi hver dag møder vores borgere med.

Kolding Kommunes hjemmehjælp består af otte grupper, som hjælper ca. 1.800 borgere. Hjemmehjælpen ledes af et erfarent og dynamisk ledelsesteam, hvor du sættes fri til at dyrke, udfolde og udvikle dine kompetencer. Vi prioriterer en god oplæring, blandt andet med en mentorordning for nye ledere, hvor du har mulighed for at sparre med en erfaren kollega.

Stillingen refererer til områdelederen for hjemmehjælpen og kvalitetsafdelingen, som du kan forvente tæt sparring og feedback fra, hvilket blandt andet foregår under det månedlige en-til-en møde.

Opgaven som Munkevængets hjemmehjælpsleder

Som leder skal du sikre den daglige drift og medarbejdernes trivsel og kompetenceudvikling. Vi forventer derfor, at du lytter, sådan du kan udvikle både kvalitet og udvikling i opgaveløsningen, blandt andet ved at imødegå de nærværende udfordringer i forhold til det nære sundhedsvæsen.

Vi forventer, du kommer med en autorisation som social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske. Du har måske også ledelseserfaring og/eller en lederuddannelse, eller du er indstillet på at tage en efter din ansættelse. Du prioriterer en naturlig udvikling, sådan at vi hele tiden udvikler os med opgaven, men du har også en iboende respekt for det eksisterende. 

Vi prioriterer at få en leder, som er lyttende, synlig, og inddragende. For os er det vigtigt, at du som leder møder os med en åbenhed og ærlighed, hvor du ikke er bange for spørge os, for at vi gennem dialog kan gå nye veje for at understøtte både vores borgere og hinanden. Du har en god situationsfornemmelse, og du er hverken bange for at handle eller uddelegere. Det er også vigtigt, at du som leder i hjemmehjælpen har en god forståelse for at agere i en politisk styret organisation, hvor du kan oversætte og implementere de overordnede politiske strategier og mål i et godt samarbejde med medarbejderne.

Du kan arbejde selvstændigt inden for rammerne, og du evner at holde overblikket og skabe fremdrift i forhold til igangværende tiltag. Derfor ser du også arbejdet med at fastholde en sund økonomi som en vigtig del af din ledelsesopgave.

Hvem er vi som forvaltning?

Du bliver ansat i Senior-, Sundheds- og Fritidsforvaltningen, som har en klar vision: Selvværd og Sammenhæng i alt, hvad du siger og gør. Det er en vision, vi kan opfylde ved altid at arbejde ud fra forvaltningens fem leveregler:

  • Tal et sprog alle mennesker forstår
  • Alt indenfor din radar er dit ansvar
  • Det er borgerens plan/aftale
  • Sæt fællesskabet i spil
  • Gå borgeren i møde

Du kan læse mere om visionen Selvværd og sammenhæng her.

Flere oplysninger

Du er velkommen til at kontakte Områdeleder for hjemmehjælpen og kvalitetsafdelingen Cecilie Skjoldborg på telefon 79 79 17 17 for at høre mere om stillingen, og hvem vi er. 

?Vi glæder os til at høre fra dig! 

Løn og ansættelsesvilkår 

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst efter principperne om lokal løndannelse, samt ansøgers kvalifikationer. 

Vi forventer, du har gyldigt kørekort B.

Ansøgning

Ansøgning sendes elektronisk via knappen "Ansøg". Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.

Praktiske oplysninger om ansættelsesprocessen.

Ansøgningsfrist er den 26. september. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt senest 1. december.

Vi afholder 1. samtalerunde d. 3. oktober og 2. samtale d. 11. oktober.  Der vil indgå både en case og en personprofilanalyse med tilbagemelding fra HR i rekrutteringen, ligesom der efter aftale vil blive trukket referencer efter nærmere aftale forud for 2. samtale.

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.

Kolding Kommune opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=80069905)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Kolding Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Kolding Kommune - Hjemmehjælpen Munkevænget, Munkevænget, 6000 Kolding

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.ofir.dk/resultat/Jobannonce.aspx?ofirId=80069905&action=sendApplicationUrl&utm_source=job.jobnet.dk&utm_medium=referral

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5899778

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet