Kom forbi Skamlingsbanken og lav en isskulptur

Profilbillede
Astrid Bruun

For mere end 14.000 år siden var der en kæmpe gletsjer foran Skamlingsbanken. Gletsjeren er for mange tusinde år siden smeltet væk, men mandag den 26. juli vender isen tilbage denne ene dag. Her har du og din familie mulighed for at komme forbi og hugge lave en skulptur ud af is.

Mandag den 26. juli fra 11:00 – 14:00 kan du og familien tage forbi Skamlingsbankens Besøgscenter og prøve kræfter med at lave en flot skulptur ud af en isblok. Det koster 30 kr. at deltage og så får i adgang til en isblok og værktøj til at lave skulpturen med.

Det er Ice for Kids og Museum Kolding der er gået sammen om dette arrangement for at give børn en sjov sommeroplevelse. Der er naturligvis også mulighed for at nyde en spiselig is i Besøgscenterets café.

Der er ikke krav om coronapas for at deltage, men hvis man vil en at se udstillingen af skulpturer hos Besøgscenteret skal alle over 16 år dog have coronapas. Hvis i har mulighed for det og gerne vil forbi og have en sjov oplevelse, så er det bare med at slå et smut forbi Skamlingsbankens Besøgscenter mandag den 26. juli fra 11:00 – 14:00.

Kilde: Redaktionen