Kom med til indvielsen af ny interaktiv kunstinstallation i Kolding

Foto: Kolding Kommune . Den nye kunstinstallation i Skovparken, som indvies den 3. december.
Profilbillede

Kolding har fået en ny interaktiv kunstinstallation, og du har mulighed for at komme med til indvielsen lørdag den 3. december.

Du er hermed inviteret til åbningen af kunstprojekt SKOVartPARKEN, hvor Sculpturethis og kunstner Anette Kaas i samarbejde med AAB Kolding og Kolding Kommune  har inviteret unge med til at lave en interaktiv kunstinstallation i Skovparken i Kolding.

Udstillingen åbner officielt lørdag 3. december kl. 16.00-17.00 på hjørnet af Skovvangen og Lærkevej. 

SKOVartPARKENs kunstinstallation ”Skovens Stemmer” inviterer til, at mennesker mødes på tværs af kulturer gennem mødet med den interaktive kunst, og til at gøre forbipasserende nysgerrige og dermed stopper op og besøge SKOVartPARKEN.

Den interaktive kunstinstallation ”Skovens Stemmer” åbner med sit rum i parken en interaktion med de besøgende. Diversiteten af værkets elementer inviterer til at udforske og bevæge sig rundt om og ind imellem skulpturen og i samspil med ”lyde” i parkens træer.

Kunstinstallationen bringer illustrationer fra de unges hverdag sammen med naturens grønne element og træernes lyde.

"Skovens Stemmer" er hovedsageligt skabt af cirkulære materialer og de unge, der har været med har været på besøg på UC Syd, Sonic, Grafisk Kommunikation og IBA Multimediedesign, hvor studerende også har været medskabende til værket.

Gennem dedikerede workshops har man sigtet mod at åbne deres nysgerrighed for kunst og cirkulære materialer samtidigt med at styrke ungefællesskaber.

Kilde: Kolding Kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.