Kreativ konditor søges til produktudvikling og kvalitetsbagning i Kolding

dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Dine arbejdsopgaver:

  • Fremstilling af syltetøj og alle andre basisvarer til fremstilling af kager.

  • Udvikling af nye produkter i samarbejde med hele teamet i konditorafdelingen.

  • Sikring af høj kvalitet og ensartethed i alt, der forlader konditoriet.

  • Afbagning af brød hver 3. weekend og mandag/tirsdag hver 3. uge.

(ca. 3 timer af din arbejdsdag, ellers fremstilling af kager 😊)

Vi tilbyder:

·      Et bageri der vægter de gode råvarer.

·      Et inspirerende arbejdsmiljø med gode kolleger og højt humør.

·      Et bageri der prioriterer deltagelse i DM.

·      En stilling hvor dine ideer og erfaringer er vigtige.

·      Mulighed for udvikling af dine kompetencer.

 

📍 Arbejdssted: Centervej 5, 6000 Kolding.

🕒 Arbejdstid: Fuldtid. Mødetid: kl. 6. Dog kl. 4 når der skal bages af.

Fri mandag/tirsdag hver 3. uge.

📅 Tiltrædelse: Hurtigst muligt eller efter aftale. Vi venter gerne på den rette!

 

Vi forventer:

·      At du er uddannet konditor eller bager.

·      At du vægter det gode håndværk højt.

·      At du kan arbejde både selvstændigt og som en del af et team

·      At du er struktureret og mødestabil.

·      At du er god til at produktudvikle.

Har du spørgsmål til stillingen eller ønsker du en rundvisning, er du velkommen til at kontakte Mette eller Claus.

Telefonisk mellem 8-15. Mette: 23803003. Claus: 40855386.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send din ansøgning til: seestbageri@seestbageri.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Kolding Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Seest Bageri Bramdrupdam, Centervej, 6000 Kolding

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-11-2025; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/find-job/428bea52-7d74-4f41-bfde-ee240677bf70

Data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet