Lærer søges til Specialcenter med fokus på inklusion

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Arbejdssted: Bramdrup Skole - Specialcenter
Arbejdstid: Fuld tid 
Ansættelsestidspunkt: 1. august 2024

Vi søger en uddannet lærer, der sammen med specialecenterets øvrige personale vil være med til at skabe de bedst mulige forudsætninger for, at alle elever får et godt og indholdsrigt liv med livsduelighed og livskvalitet. Du skal være en faglig nysgerrig lærer, med en passion for børn og unge med særlige behov. 

Bramdrup Skole - Specialcenter
Bramdrup Skoles Specialcenter er en afdeling på Bramdrup Skole. Bramdrup Skole er en folkeskole med ca.570 elever fra 0. - 9. klasse.Specialcentret huser 65 elever fra 0. - 9. klasse. Eleverne kommer fra hele Kolding kommune og er alle visiteret via PPR. Eleverne på Specialcenter Bramdrup er meget forskellige, men fælles for dem er, at de har udfordringer inden for opmærksomhed, impulsivitet og manglede koncentration. Dette udfordrer de fleste af vores elevens læring både socialt og fagligt.

Du vil blive en del af en yderst kompetent medarbejdergruppe, hvor der er en god blanding af både lærere og pædagoger. Du vil opleve en ledelse, der er tæt på. Carsten og Vivi har kontor ude i afdelingen, så vi er til rådighed for sparring, når behovet opstår. Vi deltager også til teammøder, møder med forældre og eksterne efter behov.

Børnesyn
Grundsynet bag vores pædagogiske arbejde er Kolding Kommunes Børne-Ungesyn, der til tilsiger at "børn gør det godt hvis de kan". Det betyder, at hvis børn ikke gør det godt, er det fordi der kommer noget i vejen.

Derfor er vi også nysgerrige på, hvad der står i vejen for hensigtsmæssig adfærd. Uhensigtsmæssig adfærd er ikke noget barnet bærer i sig, men noget der opstår, når der er ubalance mellem det, barnet kan, og de krav og forventninger, der bliver stillet til barnet. Derfor forholder vi os empatisk, imødekommende og nysgerrig over for barnets udfordringer, og vi møder børnene, der hvor de er og justerer på vores krav og forventninger.

Lærer på Bramdrup Skole - Specialcenter
Skal du være lærer på Bramdrup Skoles Specialcenter, skal du være uddannet lærer, måske oven i købet med linjefag i Dansk. Men linjefaget er ikke et krav, vi søger en lærer der kommer med en lyst til sammen med et kompetent team af både lærere og pædagoger kan skabe den struktur og de rammer der gør, at læring skaber glæde og giver mening for eleverne.

Vi har en tilgang, hvor vi både som individer og som team arbejder med læringsaktiviteter, der er tilpasset både gruppen og den enkelte. Vi er i vores tilgang ikke låst på at læring altid skal foregå i klasserummet, og derfor bruger vi også både ude – og byrum når der er brug for det. Derfor er det vigtigt, at du kan skabe læringsmotivation for de elever, der i perioder har brug for en utraditionel tilgang til det, at gå i skole. Vi har derfor også en bus, som gør at vi er geografisk mobile. 

Flere oplysninger
Læs mere om Bramdrup Skole - Specialcenter bramdrup-skole (aula.dk)
Det fælles børne-ungesyn Fælles børne- og ungesyn (kolding.dk)

Du er velkommen til at kontakte Carsten eller Vivi for nærmere oplysninger
Afdelingsleder Carsten Boesen 79 79 91 25 el. 27 51 27 64
Pædagogfaglig leder Vivi Klemmensen: 79 79 78 86 el. 23 67 56 61

Løn og ansættelsesvilkår:
I henhold til DLF's overenskomst. Lønnen vil blive fastsat efter principperne for Ny Løn.

Reference:
Vi opfordrer til, at du på din ansøgning angiver en eller flere referencer.

Ansøgningsfrist: søndag den 16. juni 2024 kl. 12:00

Samtaler: onsdag den. 19. juni 2024 fra kl. 15:00

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.

Kolding Kommune opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=5dc6f2e7)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Kolding Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Kolding Kommune - Bramdrup Skole, Møllegårdsvej, 6000 Kolding

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 16-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6055970

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet