Lagermedarbejder til nathold i Koldings største produktionsvirksomhed

Profilbillede
dato

VKAREN.DK søger en lagermedarbejder til en af Koldings største produktionsvirksomheder

VKAREN.DK søger en lagermedarbejder til natholdet, til en af Koldings største produktionsvirksomheder.

Er du mødestabil, selvstændig og arbejdsom? Og ønsker du en stilling, hvor du har flere forskellige arbejdsopgaver? Så læs mere her!

Om jobbet:
Der er tale om et længerevarende vikariat på nathold. Din arbejdsdag kan byde på forskellige typer opgaver, det er derfor vigtigt, at du trives med skiftende opgaver. Du vil være tilknyttet lageret, hvor du skal hjælpe med forefaldende arbejdsopgaver. 

Dine primære arbejdsopgaver vil dog være:

  • Varemodtagelse
  • Pluk og pak
  • Kørsel med truck
  • Registrering i IT-system
  • Daglig oprydning af lagerområder – både indendørs og udendørs

Arbejdstider:

Søndag-torsdag: 22.48 – 06.06

Vi forventer:
Det er en fordel, at du har erfaring fra en lignende stilling. Da der vil være en del truckkørsel, er det et krav, at du har truckcertifikat og kørekort B, ligeledes er fortrolig med IT. Du har gerne den grundlæggende forståelse for, hvad det vil sige at arbejde på et lager. Derudover er du ansvarsfuld, mødestabil og fleksibel. Du taler, læser og forstår dansk. Man skal være i stand til at arbejde i følgende uger, uge 24 – 34, da det som udgangspunkt ikke vil være muligt at afholde ferie i denne periode.

Din profil:
Du har en positiv indstilling. Du sætter en ære i at løse dine opgaver omhyggeligt. Du har en høj arbejdsmoral og går til opgaverne med et positivt sind. Som kollega er du hjælpsom, loyal og fleksibel. Du er omstillingsparat og trives i en hverdag med skiftende opgaver.

Vi tilbyder:
Vi tilbyder et længerevarende vikariat, med mulighed for fastansættelse, i en velrenommeret virksomhed med en god kultur. Der er fokus på din trivsel, og du får en bred erfaring, hvor dine kompetencer løftes. Der vil være en grundig oplæring og løn og øvrige ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Din ansøgning:

Kan du se dig selv i et vikariat som dette, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Send venligst din ansøgning og dit CV mrk. ”Lagermedarbejder Kolding” til jobjylland@vkaren.dk. Har du konkrete spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Anne Gøtke på tlf. 70 15 20 11 hverdage mellem kl. 9.00-16.00. Vi kalder løbende til samtaler på vores kontor i Fredericia.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Kolding Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

VKAREN.DK - Fredericia, Vesterbrogade, 7000 Fredericia

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6072379

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet