LBbilsyn syner alt fra Porsche til hybridbiler

Foto: LBbilsyn
Profilbillede
dato

Hos LBbilsyn syner de alle typer køretøjer. Makkerparet Lars-Henrik og Brian begyndte forretningseventyret i Padborg i 2005. I dag har de fem afdelinger. Hele vejen har de leveret service helt i top.

Lars-Henrik Korning Nielsen ejer LBbilsyn sammen med sin partner Brian. L står for Lars og B for Brian. De har tilsammen 5 afdelinger. Lars-Henrik startede en afdeling i Padborg i 2005 og i Kolding i 2012.

Fokus på teknik før æstetik
"Vi tilbyder bilsyn på alle typer køretøjer," fortæller Lars-Henrik.

Lars Henrik blev oprindeligt uddannet bilmekaniker men blev så senere bilsynsassistent. 

Det betyder, at et syn af bilen hos LBbilsyn særligt fokuserer på tekniske detaljer og bilens generelle, tekniske stand. Det er med andre ord teknik før æstetik.

"Da vi startede, tilbød en af vores kunder at bygge os en synshal ved siden af sit autoværksted. Det blev starten på vores forretningseventyr.", siger Lars-Henrik.

Han har ikke fortrudt, at han startede op som selvstændig.

"Det er da gået meget godt med én afdeling og nu fem," lyder det fra en smilende Lars-Henrik.

LBbilsyns services dækker også nummerpladeudlevering og omregistrering på alle typer af biler. Services som er blevet overtaget fra Skat´s motorkontorer i 2012.


Lars og Brian fra LBbilsyn (Foto: Privatfoto)

LBbilsyn uden tidsbestilling
"Vi har ikke tidsbestilling. Det gør det nemt for både os og kunderne. Og vi har sjældent mere ventetid end 20 minutter."

Lars Henrik forklarer desuden, at de har et samarbejde med en automentor, der hjælper dem med at afgiftsvurdere udenlandske biler, så hvis man vil købe sig en norsk hybridbil eller en lækker Porsche eller BMW, så kan det sagtens klares.

Bilen kan få nummerplader på fra den dag, den kommer til Danmark.

Det gode omdømme
Når en bil skal kasseres, siger de det på en ordentlig måde hos LBbilsyn.

I det hele taget går de op i høj kvalitet. De ligger på 0 point hos færdselsstyrelsen. 0 point er den bedste score og viser, at LBbilsyn har levet perfekt op til færdselsstyrelsens krav over længere tid. 

"Vi skal jo leve af vores ordentlige omdømme. Derfor er det vigtigt for os.", siger Lars-Henrik.

Mottoet
Mottoet hos LBbilsyn er: "Kan du køre den, så kan vi syne den."

Lars Henrik griner og uddyber: "Ja, det forpligter. Så derfor syner vi også både hybrid, elbiler, lastbiler, busser osv. ud over almindelige personbiler.",

"Vi er godt gammeldags alsidige," slår han fast.

LBbilsyns hjemmeside finder du her:  https://www.lb-bilsyn.dk/


Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: LBbilsyn