LB/VIF-drengene gav aldrig op i svær sæson

Team LB/VIF U15 Drenge (Foto: Nicolai Haller)
Profilbillede

I denne artikel ser vi tilbage på den forgangne sæson for Team LB/VIF's U15-drenge, sammen med holdets træner, Nicolai Haller, som ser tilbage på sæsonen med stor tilfredshed og optimisme.

Forventningerne til holdet var helt tydelige inden sæsonen, og der var klar udvikling at spore, fortæller Nicolai Haller.

"Vi var to hold som lige var slået sammen. Så vi skulle bruge sæsonen til at finde hinanden. Og det blev rigtig godt til sidst."

De præstationer, som holdet kastede af sig, fik også bevist at evnerne til at indfri forventninger var til stede. Dette bringer glæde frem hos træneren, men der var stadig mangler at spore.

"Vi har spillet rigtig mange gode kampe, som desværre ikke gik vores vej. Men vi er pænt tilfredse med sæsonen og har en masse at bygge videre på."

"Det har været ligegyldigt hvor træls det har været. Uanset hvad så har drengene aldrig givet op," tilføjer Nicolai Haller.

Næste skridt for Team LB/VIF er at forberede sig til den kommende sæson. Nicolai Haller giver sit besyv på, hvad holdet skal tage med sig ind i næste sæson.

"Vi skal have oprejsning fra sidste sæson, og så skal vi til at vinde igen. Kæmpe fight af alle mand."

Vi glæder os til at følge Team LB/VIF i den kommende sæson!

Kilde: Nicolai Haller