Mikrobryggeri fra Kolding har store planer til næste sommer

Profilbillede
Rebecca Sejer Werge

Mikrobryggeriet ”Åben” fra Kolding vil i 2022 skabe en ny og kæmpe festival inde midt i København. Planen er at der skal være plads til omkring 15.000 gæster og at festivallen skal vare tre dage. Festivallen kommer til at hedde ”Festival O”.

Bryggeriet fra Kolding, ”Åben”, vil invitere 5.000 gæster til en stor fest over tre forskellige dage. Det vil sige, at der i alt skal være mere end 15.000 gæster der slår vejen forbi denne festival. Her skal der være alt fra store scener med kendte artister, lækre madoplevelser, forskellige events og naturligvis en kæmpe fest.

Festivalen skiller sig lidt ud fra alle de andre festivaller. Der vil til festival ”O” naturligvis også være fokus på musik og fest, men der vil også være fokus på at invitere de deltagende ind i nye universer bl.a. gennem de forskellige events. 

”Visionen med bryggeriet har været at bringe folk sammen. Der er ikke noget, der bringer folk sammen som en øl. Samtidigt er der ikke noget, der handler så meget om fællesskab som festival. Det er det rum, hvor du glemmer tid og sted og får oplevelser sammen. Det er de ting, vi bringer sammen i det her koncept.” Sådan siger Philip Hulgaard, som er stifter og direktør for bryggeriet.

Kilde: Redaktionen