Modstander mødte aldrig op: Kolding HK/KFUM-kvinder er sikret en ny sæson i Jyllandsserien

Kolding HK/ KFUM Jyllandsserie Kvinder (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Kolding HK/KFUMs Jyllandsserie-kvinder sikrede sig overlevelse med en skrivebordssejr, da Skanderborg Håndbold meldte afbud til kampen to timer før kampstart. Det var en beslutning, som skuffede både spillere og trænere på begge hold, men som var nødvendig på grund af omstændighederne.

Pigernes træner ærgrer sig over, at man ikke kunne få revanchen på banen. Han havde set frem til at se sit hold spille mod Skanderborg Håndbold og forsøge at vinde kampen. Men på grund af Skanderborgs afbud var dette ikke muligt.

Alligevel er der grund til at glæde sig over resultatet. Kolding HK/KFUMs Jyllandsserie-kvinder har sikret sig overlevelse i serien, og det er en stor bedrift. Holdet har kæmpet hårdt hele sæsonen, og det har ikke altid været let. Men nu kan spillerne se frem til at spille i Jyllandsserien igen efter sommerferien.

“Skanderborg Håndbold meldte desværre afbud til kampen to timer før kampstart. Så der blev desværre ikke mulighed for at få revanche for 1 måls-nederlaget i den modsatte kamp i Skanderborg.
Men med de to point fra dagens aflyste kamp, er vi nu sikre på at det også hedder Jyllandsserie for holdet efter sommerferien.”

På lørdag den 25. marts skal Kolding HK/ KFUM møde Vejle HK. Kampen fløjtes i gang klokken 15:00 i Pulzion Kolding.

Kampens resultat: 0-0
Række: Jyllandsserien Kvinder

Kilde: Træner Børge Svensson, Kolding HK/ KFUM 3 - Jyllandsserien Kvinder