Østergaard og Zoëga gik forrest i vigtig Kolding HK/KFUM-sejr

(Foto: Kolding HK/KFUM)
Profilbillede
dato

Da Kolding HK/KFUMs Jyllandsserie-kvinder torsdag mødte Erritsø G&IF, kunne de glæde sig over at hente sejren i land.

Dog var det ikke det sædvanlige, flotte håndboldspil man fik at se. Ttræner, Børge Svensson, havde følgende at sige om kampen:

“Det bedste at tage med fra denne kamp er helt klart de 2 point. Vi kom i dag ned på jorden igen, efter vores første kamp, hvor vi spillede friskt til og hvor rigtigt meget lykkedes. I dag var tempoet og energien væk, og vores træfsikkerhed og effektivitet meget begrænset.”

“Vi er dog også nødt til at være ærlige omkring, at manglen på 3 bagspillere i dagens kamp får for stor betydning for vores flow i angrebsspillet, som aldrig kom op på sidste weekends niveau,” siger Svensson.

Spørger man træneren, er der da også visse aspekter af kampen, der er værd at fremhæve:

“Der er ros til alle for at blive ved med at kæmpe for at få vores angrebsspil til at fungere, og samtidig formår vi ikke at tage frustrationerne over vores angrebsspil med ned i forsvaret, men stadig holder fokus her. Nanna Zoëga Christensen leverer endnu engang et stort løbearbejde i vores kontrafase, og bliver også vores topscorer med 6 mål, og igen fordeler vores målscorere sig bredt over 8 spillere.”

“Og så viste vores keeper, Caroline Østergaard, igen sin store styrke på straffe, ved at tage 3 ud af 4 straffe.”

Hvad er det, der gør, at I vinder i dag?

“Vi holder Erritsø nede på 14 mål, hvilket er godkendt, også selv om nogle af målene sker på baggrund af misforståelser i vores forsvar. Vi bliver dog i hele kampen ved med at kæmpe og forsøge at finde løsninger i vores angrebsspil, hvilket giver pote midt 16 minutter ind i anden halvleg, efter vi har fulgtes ad hele kampen.”

“Her går vi fra 13-12 til 17-12 på 5 minutter, hvor vi får lukket af i forsvaret og vores kontra kommer til at fungere,” slutter Svensson.

Kolding HK/KFUM møder deres næste modstandere fra Riis-Tebstrup IF i Pulzion Kolding. Der er kampstart torsdag den 26. januar klokken 20:15.

Kolding HK/KFUMs målscorere
Nanna Zoëga Christensen - 6 mål
Stine Lunderskov - 3 mål
Christina Termansen - 2 mål
Hannah Smidt - 2 mål
Laura De Kam - 2 mål
Elisabeth Kring Hald - 2 mål
Charlotte Outzen - 1 mål
Freja Lorentsen - 1 mål

Kampens resultat: 19-14 til Kolding HK/ KFUM 3
Række: Jyllandsserien Kvinder

Kilde: Træner Børge Svensson, Kolding HK/ KFUM 3 - Jyllandsserien Kvinder