Oprykkere slår Odense-hold efter intenst drama

Stravros Chrysidis, Henrik Hansen, Casper Juhl Nielsen og Jesper Schertz fik kæmpet sejren hjem til Kolding KFUM Squash (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Kolding 3 tog i går imod Odense 4 på hjemmebane. Det var et rent drama for Kolding Squash Klub. Der bliver i alt spillet 8 kampe, og efter at Odense 4 var foran 3-1 ved halvleg, så var det op til Stravros Chrysidis, Henrik Hansen, Casper Juhl Nielsen og Jesper Schertz, at skulle vinde de resterende kampe.

Henrik (Kolding) vinder 3-1 efter en 40 minutters duel. Stavros (Kolding) måtte lide et nederlag på 3-0.

Det var her op til at Jesper Schertz Østergaard og Casper Juhl Nielsen fra Kolding skulle vinde deres sidste to kampe, for at Kolding kunne komme på uafgjort.

Jesper (Kolding) tager imod Rasmus fra Odense, og vinder klart 3-0 i set. Casper Juhl (Kolding). Casper kommer igennem sejren med 3-1.

De 8 kampe endte i uafgjort 4-4, men efter optælling af set, så vinder Kolding 4 16-15 i set over Odense 4, og indtager derfor førstepladsen i 3. Division.

Kilde: Kolding KFUM Squash
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.